Πέμπτη 20 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ
Προφυλακιστέοι οι άλλοι δύο συλληφθέντες

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους, χτες, στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου παιδιού στον Κολωνό, οι 2 από τους 3 κατηγορούμενους που συνελήφθησαν με εντάλματα το Σαββατοκύριακο. Για τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο Νοσοκομείο «Μεταξά» υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα και για την ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο.

Σε βάρος των 3 ανδρών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 χρόνια έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση. Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι δεν κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος που εργάζεται σε φαρμακαποθήκη εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι έχει πρόβλημα διανοητικό. Φαίνεται πως αποδέχεται ότι επιχείρησε να συναντηθεί μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη τρεις φορές, τελικά βρέθηκαν μόνο τις δύο, εμμένοντας ότι δεν υπήρξε βιασμός.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του Νοσοκομείου «Μεταξά», που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ομολογεί ότι συνάντησε μία φορά το παιδί - κι αυτός μέσω της εφαρμογής - αλλά ούτε την κακοποίησε σεξουαλικά ούτε κατέβαλε χρηματικό ποσό. Τέλος, ο 34χρονος που έχει μεταφορική εταιρεία κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές, ενώ επικαλείται κι αυτός προβλήματα υγείας.

Επίσης, σε πειθαρχικό έλεγχο έχει τεθεί αστυνομικός και φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης. Ο αστυνομικός, που είναι νεαρής ηλικίας και υπηρετεί στη ΓΑΔΑ, εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και να είχε εκτενείς συζητήσεις μαζί της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ