Παρασκευή 28 Οχτώβρη 2022 - Κυριακή 30 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ 3

Το Σάββατο 15/10/2022 κόπηκε το νήμα της ζωής του αγαπημένου μας ΔΗΜΗΤΡΗ (ΤΑΚΗ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ του Ιωάννου, από το Δροσάτο Κιλκίς, σε ηλικία 81 χρόνων, μετά από «άτυχη» χειρουργική επέμβαση. Τον κηδέψαμε με πολύ βαριά καρδιά την Κυριακή 16/10/22 στον τόπο που γεννήθηκε και ζούσε, στο Δροσάτο Κιλκίς. Τιμώντας τη μνήμη του για τον άδικο θάνατό του, τιμώντας και τη μνήμη των γονιών μας ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ (πέθανε το 1989), ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ (πέθανε το 2008) στέλνουμε στο κόμμα μας, το ηρωικό ΚΚΕ, 200 ευρώ για οικονομική ενίσχυση στον δίκαιο και δύσκολο αγώνα που συνεχίζει και κάνει.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συντρόφους από το Γραφείο της Τομεακής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ που τίμησαν με την παρουσία τους και για τον συγκινητικό λόγο αναφοράς του βιογραφικού του αγωνιστή συντρόφου μας Τάκη Παναγιωτίδη. Να είναι καλά. Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μας Τάκη. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Η σύζυγος Πασχαλίτσα (Καλλιόπη) Παναγιωτίδου, η αδερφή Στέλλα Παναγιωτίδου, ο αδερφός Τηλέμαχος Παναγιωτίδης, ο θείος Δημήτρης (Τάκης) Ιωαννίδης και οι οικογένειές τους

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΜΑΡΙΑΣ και ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΡΙΤΗ προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μέσω ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας.

σ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΤΖΑΜΟΡΤΟΥ, από την Πρέβεζα, ο ανιψιός του Χαράλαμπος Βασιλάς προσφέρει 50 ευρώ στην Κομματική Οργάνωση Πρέβεζας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 30/10/2022 και ώρα 10.30 το πρωί, τελείται στο Νεκροταφείο Περιστερίου το 40ήμερο μνημόσυνο του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΗΒΑΙΟΥ, του Παναγιώτη, από τον Βλαχιώτη Λακωνίας, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Καταγόταν από πολυμελή αγροτική οικογένεια, που πήρε μέρος στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση. Υπήρξε υπόδειγμα οικογενειάρχη, συζύγου και πατέρα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
Στη μνήμη του ο γιος του και σύντροφος Παναγιώτης Θηβαίος προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κηπούπολης Περιστερίου, το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μας γονιών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, κομμουνιστή κι αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, και ΓΕΩΡΓΙΑΣ, οπαδού του Κόμματος, προσφέρουμε στο κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ, για την ενίσχυση των αγώνων του, 30 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αχαρνών της ΤΟ Α' Αθήνας.

Οι κόρες τους Βασιλική και Χριστίνα Μακροπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου πατέρα, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟ Κοζάνης.

Η κόρη του, Σταυρούλα Κώττη

***

ΦΩΤΟ

Με αφορμή την έναρξη της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματός μας και στη μνήμη του συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ (ΜΗΤΣΟΥ) ΚΟΥΝΕ, πρωτοπόρου και στις Οικονομικές Εξορμήσεις, προσφέρω ως κόκκινο μεροκάματο 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων.

Ρένος Ρουστάς

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, που στάθηκε στο πλευρό του ΚΚΕ από παιδί, από τα χρόνια της Αντίστασης μέχρι το τέλος της ζωής του, επειδή αγάπησε τη ζωή και ήθελε να είναι καλύτερο το μέλλον των ανθρώπων, αλλά και στη μνήμη της μάνας μου, ΔΙΟΝΥΣΙΑΣ, που αγάπησε το ΚΚΕ μέσα από τα μάτια του άντρα της, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ
ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ
Η κόρη τους, Εύα Λεωνίδα

***

ΦΩΤΟ

Στις 24 Αυγούστου «έφυγε» από τη ζωή ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΛΒΑΝΟΣ. Γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 1949 στου Ζωγράφου. Εντάχθηκε από νωρίς στο ΚΚΕ και μέχρι το τέλος της ζωής του παρέμεινε συνεπής στις αξίες και τα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού, δίνοντας το «παρών» στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες του λαού.

Στη μνήμη του οι κόρες του Ηλέκτρα και Αννα και ο γαμπρός του Γιάννης προσφέρουν στον «Ριζοσπάστη» 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Τιμώντας τη μνήμη του συναδέλφου και δάσκαλου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ προσφέρουμε το ποσό των 100 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δικτύων.

Οι συνάδελφοί του από τον ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ, του οποίου ήταν μέλος, Γιώργος, Φάνης, Ντίνα, Αιμιλία, Γιάννης, Ηλίας, Κωνσταντίνος και Ελένη, Ζώης, Νίκος και Σταμάτης

***

ΦΩΤΟ

Ενας χρόνος συμπληρώθηκε από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Νταμαρακίων Αιγάλεω.

Η σύζυγός του Θεοδώρα Αραμπατζή, τα παιδιά Δήμητρα - Στέλιος, τα εγγόνια Αφροδίτη και Μάξιμος

  • Στις 18/10 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο του αδερφού μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ (φωτ.), παιδιού πολιτικών προσφύγων και μαχητών του ΔΣΕ. Αντί για μνημόσυνο αφιερώνω στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη των γονιών ΔΗΜΗΤΡΗ και ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ και πεθερικών ΒΕΛΙΚΑ και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, επίσης μαχητών του ΔΣΕ, 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΖΑΜΟΡΤΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΖΑΜΟΡΤΟΣ
Σταματούλα και Λάμπρος Χριστοδούλου

***

ΦΩΤΟ

Για τον ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΝΑΡΑ.

Δυο λόγια μέσα απ' την καρδιά, για το στερνό ταξίδι, στον Κώστα που 'ταν μάλαμα, της γης ένα στολίδι. Μικρός σαν αντίκρισε τη φρίκη, σε ένα τόσο δα χωριό, αμέσως να την πολεμήσει γράφτηκε νέος στην ΕΠΟΝ. Τον κόσμο ήθελε να μάθει, με την ελπίδα για τη ζωή μέχρι την Κούβα είχε φτάσει, να δει τι αλλάξανε εκεί.

Κώστα, σε ευχαριστούμε, με σένα μάθαμε πολλά. Στη μνήμη του η ανιψιά του Γιάννα και οι σύντροφοι και φίλοι Γ. Γ., Σ. Φ., Δ. Ν., Π. Σ., Ν. Χ., Γ. Α., Γ. Π., Γ. Ε., και Π. Π. προσφέρουν 110 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 18/09/2022 «έφυγε» από τη ζωή ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (Σουραλής). Από τα νεανικά του χρόνια ήταν μπροστάρης στους λαϊκούς αγώνες. Από μικρός στη Νεολαία Λαμπράκη, ύστερα στο Κόμμα μας. Ηταν κοντά στο Κόμμα τα δύσκολα χρόνια 1991 - 1992 και παρέμεινε μέχρι το τέλος. Ολοι εμείς οι σύντροφοί του, οι συναγωνιστές του και οι φίλοι του από τον Καρδαμά, προσφέρουμε 100 ευρώ στη μνήμη του για την ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αμαλιάδας.

Σύντροφε Διονύση, θα σε θυμόμαστε.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΜΩΡΑΪΤΗ, η οποία «έφυγε» από κοντά μας πριν από 40 μέρες, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ, το κόμμα που μέσα από τις γραμμές του πάλεψε και αγωνίστηκε, πάντα πιστή, υπερασπιζόμενη τα ιδανικά του, το ποσό των 300 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου.

Τα παιδιά της, Λάκης και Γκελένα, Ειρήνη και Χρήστος, Διαμάντα και Κώστας, τα εγγόνια της Μάσα, Λάκης, Χρήστος, Γιάννης, Μανώλης και Αννα, τα δισέγγονά της Χρήστος, Νεφέλη, Ειρήνη και Ιωάννα

  • Η συντρόφισσα ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΩΡΑΪΤΗ γεννήθηκε το 1936 στο χωριό Βρυσικά Εβρου. Από μικρό κοριτσάκι γνώρισε τα βάσανα της φτώχειας και των κατατρεγμένων. Βρέθηκε σε μικρή ηλικία ως πολιτικός πρόσφυγας στη Βουλγαρία και μετά στη Ρουμανία. Εκεί σπούδασε, εργάστηκε και δημιούργησε οικογένεια. Το 1982 μαζί με την οικογένειά της επαναπατρίστηκε και συνδέθηκε αμέσως με το Κόμμα. Δούλεψε ως διορθώτρια στην «Τυποεκδοτική». Από τα δικά της βιώματα ορμώμενη υπερασπίστηκε με πάθος τις κατακτήσεις του σοσιαλισμού, πάλεψε με συνέπεια μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ για καλύτερες μέρες για τον λαό μας.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ
Οι σύντροφοί της από την ΚΟΒ της, Ανω Γαλατσίου, προσφέρουν 270 ευρώ στη μνήμη της για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος. Επίσης, ο σύντροφος Νίκος Παπαγεωργάκης προσφέρει 50 ευρώ. Τα συλλυπητήριά μας στα παιδιά, εγγόνια και δισέγγονά της.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΛΙΟΛΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, κατοίκου Χαλάστρας, που «έφυγε» στις 25 Σεπτέμβρη 2022, η ΚΟΒ Χαλάστρας προσφέρει στο αγαπημένο του κόμμα, το ΚΚΕ, 180 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΙΚΡΩΝΗ του Φιλίππου, με τη συμπλήρωση των 49 ημερών από τον θάνατό της, η ανιψιά της Ευγενία Κολυβά προσφέρει, μέσω της ΚΟ Λευκάδας του ΚΚΕ, 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ, από τη Σέκλιζα (Καλλίθηρο) Καρδίτσας, ένας από τους τελευταίους της θρυλικής γενιάς των κομμουνιστών της δεκαετίας του '40 και τους επιζήσαντες από το πέρασμα της Νιάλας. Από μικρή ηλικία και μέχρι το τέλος της ζωής του, με την αγωνιστική του στάση και προσφορά, με τον μαχητικό του λόγο, το παράδειγμά του και την πένα του συνέβαλε στην ανάδειξη των αξιών και των ιδανικών του κομμουνιστικού κινήματος.

Στη μνήμη του, φίλοι και σύντροφοί του προσφέρουν στην ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ το ποσό των 360 ευρώ.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα, ΦΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, του μεγάλου ανθρωπιστή και γνήσιου κομμουνιστή, προσφέρω 200 ευρώ στον Ελληνοκουβανικό Σύνδεσμο ως οικονομική ενίσχυση. Ο Φώτης Γεωργιάδης πέθανε στις 17 Αυγούστου 2020 σε ηλικία 86 χρόνων. Από το 1955 εντάχθηκε στην ΕΠΟΝ και στη συνέχεια στη Νεολαία της ΕΔΑ ως γραμματέας της Οργάνωσης Ελευθερίου - Κορδελιού. Το 1975 έγινε μέλος του ΚΚΕ και το 1981 ήταν υποψήφιος βουλευτής του στον νομό Κιλκίς. Το 1992 υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης και διετέλεσε πρόεδρός του από τότε μέχρι το 2015. Τιμήθηκε στην Κούβα με το Κρατικό Μετάλλιο Φιλίας των Λαών και το Κρατικό Μετάλλιο της Επανάστασης με την υπογραφή του Φιντέλ Κάστρο. Επίσης, τιμήθηκε από τον Ελληνοκουβανικό Σύνδεσμο για τα 60 χρόνια της συνεχούς προσφοράς του προς την Κουβανική Επανάσταση. Σε όλη τη ζωή του αγωνίστηκε με αφοσίωση για τα ιδανικά του με πίστη στον αγώνα για τα δικαιώματα των ανθρώπων, για ελευθερία και δικαιοσύνη.

Κατερίνα Γεωργιάδου

***

ΦΩΤΟ

Το Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων Ηπείρου προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ στη μνήμη του συναδέλφου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, μέσω της ΤΟ Ιωαννίνων.

***

ΦΩΤΟ

Στις 18 Οκτώβρη 2022 «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΕΝΑΣ. Εντάχθηκε από νεαρή ηλικία στο λαϊκό κίνημα και στο ΚΚΕ και υπηρέτησε το Κόμμα από διάφορες στελεχικές θέσεις μέχρι το τέλος της ζωής του. Επέλεξε να βαδίσει και ο ίδιος στα ηρωικά βήματα του πατέρα του, Νίκου Τζένα, μαυροσκούφη του αρχικαπετάνιου του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιώτη, που «ανταμείφθηκε» από το αστικό κράτος της μισαλλοδοξίας με πολλά χρόνια σε εξορίες και φυλακές. Για πολλά χρόνια ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
Στη μνήμη του η γυναίκα του Ντίνα και τα παιδιά του Νίκος και Νατάσσα προσφέρουν στο Κόμμα το ποσό των 500 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε στις 10 Μάη του 1947 στην Ξάνθη στην τοποθεσία Σουλτουλάκ σε ηλικία μόλις 35 ετών, και της πολυαγαπημένης μας μάνας ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗΣ, μαχήτριας του ΔΣΕ που «έφυγε» από τη ζωή στις 18 Ιούνη του 2005, προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Βότση - Φοίνικα, στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους Ζήσης - Πασχαλίνα και τα εγγόνια Βιργινία - Δάφνη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΝΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, πρώτου μετά το 1974 και για πολλά χρόνια Γραμματέα της ΝΕ Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, η γυναίκα του Μέη Μιχαηλίδη και η κόρη του Ντέπη Μιχαηλίδη προσφέρουν 100 και 500 ευρώ αντίστοιχα στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στις 2 Νοέμβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το «τελευταίο ταξίδι» του συντρόφου ΠΟΛΛΑΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ. Στη μνήμη του η συντρόφισσά του και τα παιδιά του προσφέρουμε στο Κόμμα μας το ποσό των 170 ευρώ, μέσω των Οργανώσεων του Δυτικού Τομέα. Θα είναι πάντα κοντά μας στους αγώνες που θα δίνουμε.

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας αδελφού ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΛΛΑΤΟΥ, που έναν χρόνο τώρα έχει «φύγει» από κοντά μας, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ. Αδελφέ, μας λείπεις.

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΚΗ
Κατερίνα Πολλάτου - Νίκος Μακρής

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας και φίλης ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΚΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Λάμπρος, Μαρίνα, Αγγελική Γερολυμάτου


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΝΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΝΕΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΩΡΑΪΤΗ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΩΡΑΪΤΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ
ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΝΑΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΝΑΡΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΛΒΑΝΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΛΒΑΝΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΕΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΕΝΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΙΚΡΩΝΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΙΚΡΩΝΗ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΟΥΡΑΛΗΣ)
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΟΥΡΑΛΗΣ)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ