Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Για το σερί ο Ολυμπιακός, για ανάκαμψη ο ΠΑΟ

Με διαφορετικές επιδιώξεις αλλά και αποστολές, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αντιμετωπίζουν σήμερα τη Μονακό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, με τον «αέρα» του 4 στα 4 μέχρι στιγμής, στο οποίο περιλαμβάνονται και σημαντικά «διπλά» στην Ισπανία, θέλει ανάλογη συνέχεια υποδεχόμενος τους Μονεγάσκους (19.45 - Novasports 4). Για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο τους (ο προηγούμενος εντός έδρας αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών), οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν και στη δύναμη της έδρας - αναμένεται sold out - προκειμένου να κάνουν το 5 στα 5 και να παραμείνουν 1οι στη βαθμολογία. Στις δηλώσεις του πριν το ματς ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, χαρακτήρισε τη Μονακό δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα, η οποία παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Οσο για το μέχρι τώρα νικηφόρο σερί, εξέφρασε μεν την ικανοποίησή του αλλά παράλληλα εμφανίστηκε ιδιαίτερα προσγειωμένος, τονίζοντας ότι αυτό δεν αποτελεί κριτήριο για τη συνέχεια και ότι οι παίκτες θα πρέπει να παλεύουν εξίσου σε όλα τα παιχνίδια.

Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

Αναζητώντας την επανεκκίνηση

Μετρώντας μέχρι τώρα μόλις μία νίκη και τρεις ήττες, και προερχόμενος από τη βαριά εκτός έδρας ήττα από την Αλμπα στο Βερολίνο, ο Παναθηναϊκός ψάχνει την ευκαιρία για επανεκκίνηση, δοκιμαζόμενος στο Τελ Αβίβ με αντίπαλο τη Μακάμπι (21.05 - Nοvasports Prime). Κόντρα στην ισραηλινή ομάδα, που έχει ξεκινήσει πολύ καλά (3-1), οι «πράσινοι» φιλοδοξούν να εμφανιστούν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο και να πάρουν τη νίκη - μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, ονόμασε την καλή απόδοση στην άμυνα ως το στοιχείο που θα πρέπει να χαρακτηρίσει το παιχνίδι της ομάδας του σήμερα, προκειμένου να διεκδικήσει την νίκη. Οπως εξήγησε ο Μαυροβούνιος κόουτς, οι παίκτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για την τακτική των αντιπάλων να τρέξουν στο γήπεδο. Παράλληλα, όπως αποκάλυψε, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Ντουέιν Μπέικον, θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου για το πρωτάθλημα της Basket League.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ