Παρασκευή 28 Οχτώβρη 2022 - Κυριακή 30 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Εφτασε η ώρα για το πρώτο πανηγυρικό «κλείσιμο»

Με όλες τους τις δυνάμεις οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ ρίχνονται στη μάχη για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2022.

Τις επόμενες μέρες έχει προγραμματιστεί το πρώτο «κλείσιμο», το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε πανηγυρικό κλίμα, με τις Οργανώσεις να προετοιμάζουν εορταστικές μαζώξεις, με τη συμμετοχή συμπορευόμενων, φίλων και οπαδών στα γραφεία των ΚΟΒ τα οποία ήδη είναι στολισμένα.

Στα γραφεία της ΚΟ Αττικής έχουν αναρτηθεί αφισάκια που δίνουν το στίγμα για το πρώτο «κλείσιμο» και παραθέτουν δημοσίευμα από τον «Ριζοσπάστη» τον Σεπτέμβρη του 1943, το οποίο αναφέρει για την ΚΟΑ που μέσα σε έναν μήνα υπερκάλυψε το πλάνο της, συγκεντρώνοντας ένα τεράστιο ποσό για τον Πανελλαδικό Ερανο Εθνικής Απελευθέρωσης που είχε προκηρύξει το ΚΚΕ: «Τα πιο πολλά τα έδωσαν οι εργάτες, οι λαϊκές συνοικίες, οι εργαζόμενες μάζες. Τα μάζεψαν χιλιάρικο χιλιάρικο». Είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα για το ότι οι κομμουνιστές παλεύουν πάντα με αυταπάρνηση να πετύχουν τον στόχο τους αλλά και ότι στις κρίσιμες στιγμές ο λαός πάντα ενίσχυε το ΚΚΕ, τη δική του δύναμη και φωνή.

Με την εξαρχής καλλιέργεια μαχητικής αισιοδοξίας αλλά και ένα σημαντικό εναρκτήριο βήμα στην κάλυψη των πλάνων, το πρώτο «κλείσιμο» μπορεί να δώσει ώθηση για τη συνέχεια, για τους φιλόδοξους στόχους που βάζει το Κόμμα μας σε μια χρονιά με πολλές εξελίξεις και όπου ακολουθούν μια σειρά από σημαντικές μάχες.

Η φετινή Οικονομική Εξόρμηση άλλωστε έρχεται να προστεθεί στο μεγάλο πολιτικό άνοιγμα των Οργανώσεων με το Κάλεσμα της ΚΕ για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής, το οποίο απευθύνεται πλατιά στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, στο ευρύτερο κομμάτι κόσμου που παρακολουθεί και εκτιμά τη δράση και τις θέσεις του Κόμματος.

Βάζουμε επομένως στο φουλ τις μηχανές, με συγκεκριμένο σχέδιο και επιμονή παλεύουμε για την κάλυψη και υπερκάλυψη των στόχων, για να είναι χιλιάδες αυτοί που θα ενισχύσουν από το υστέρημά τους το ΚΚΕ βάζοντας και με αυτόν τον τρόπο ένα λιθαράκι για την ενίσχυση της λαϊκής πάλης, για να σημάνει ο λαός τη δική του αντεπίθεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ