Τρίτη 1 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΦΛΩΡΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΦΛΩΡΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΦΩΤΟ

Σήμερα 1η Νοέμβρη κλείνουν 11 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα, ΑΛΕΚΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Οικοδόμων Κέντρου, της οποίας ήταν μέλος μέχρι το τέλος της ζωής του.

Η σύζυγός του Πόπη και τα παιδιά του Χρήστος, Ελένη, Κυριακή και Μαρία

***

ΦΩΤΟ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ (φωτ.): Πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ στον νομό Καβάλας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Συνταξιουχικών Οργανώσεων Καβάλας. Πράος άνθρωπος, με σπάνιο ταλέντο την πειθώ του. Γνωριστήκαμε στην Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας του ΙΚΑ τη δεκαετία του 2000. ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Σαράφογλου στον δήμο Κερατσινίου τη δεκαετία του 1980. Επίμονος στις σκέψεις και στις αποφάσεις του, με έντονο ταξικό και πολιτικό κριτήριο. Στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ το συμβολικό ποσό των 30 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ταμπουρίων Κερατσινίου.

Γιώργος Βαγγελάκος

***

Στη μνήμη του συναδέλφου οικοδόμου ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΕΛΙΚΟΥ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Ο συνάδελφος Δ. Χ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΑΡΙΝΟΥ ΦΛΩΡΟΥ.

«Εφυγες» 31/10/2004. Ησουν μόνο 46 ετών και είχες όρεξη για τη ζωή. Πίστευες ότι όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Οτι θα 'ρθουν οι μέρες που ακόμη δεν ζήσαμε... Από τα 14 σου ήσουν στην ΚΝΕ. Μας λείπεις, αλλά προχωράμε! Γιατί ήθελες να είμαστε καλά! Είμαστε η ζωή σου! Για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρουμε 50 ευρώ στην ΚΟ ΟΤΑ Βορείων.

Η γυναίκα σου, Μαρία Ευαγγελάτου, και τα παιδιά σου, Αλέξης και Ειρήνη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΥΜΑ, που για πάντα θα θυμάμαι το ζεστό συντροφικό του χαμόγελο που μας «αγκάλιαζε» ως νεαρά μέλη της ΚΝΕ, φοιτητές στον Βόλο, τις πανέμορφες ιστορίες που μοιράστηκε μαζί μας από τη ζωή του στο εργοστάσιο «Χανδρής» και φυσικά τις ατελείωτες κυριακάτικες ώρες που θυσίασε από την οικογένειά του για να παρακολουθήσει και να συμβάλει στις μαζώξεις της ΚΝΕ, προσφέρω στο Κόμμα το ποσό των 100 ευρώ, ως πρώτη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση.

ΑΛΕΚΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ
Λευτέρης Μπαρμπαγιάννης

  • Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΥΜΑ, που «έφυγε» πρόωρα, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ζεφυρίου.

Δημήτρης και Ελένη Τσιουμπρή

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΥΜΑ προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Μανταμάδου.

Μιχάλης Γροσομανίδης


ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΜΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΜΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ