Τρίτη 15 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Ξεχωρίζουν τα ματς με «άρωμα» πρώτης κατηγορίας

Οι αναμετρήσεις μεταξύ ομάδων της πρώτης κατηγορίας, Παναθηναϊκός - Βόλος και Ολυμπιακός - Ατρόμητος, ξεχωρίζουν ανάμεσα στα ζευγάρια της φάσης των «16» του Κυπέλλου όπως προέκυψαν μετά την κλήρωση της ΕΠΟ. Τα υπόλοιπα: Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου, Λαμία - Καλλιθέα, Λεβαδειακός - Αρης, Κηφισιά - ΑΕΚ, Καλαμάτα - ΠΑΟΚ, Απόλλων Παραλιμνίου - Αγιος Νικόλαος. Οι αγώνες είναι διπλοί, με το πρώτο σκέλος να διεξάγεται το διήμερο 15 - 16 Δεκέμβρη και τις ρεβάνς 10 - 12 Γενάρη.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για τις επόμενες φάσεις, μέχρι και τον τελικό, με σοβαρό πλέον ενδεχόμενο για δυνατά ζευγάρια από τα προημιτελικά και μετά. Αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά θα προκριθεί στην οκτάδα ερασιτεχνική ομάδα, καθώς ένα από τα ζευγάρια των «16» είναι μεταξύ του Απόλλωνα Παραλιμνίου και του Αγίου Νικολάου.

Δόθηκαν επίσης διευκρινίσεις από την ΕΠΟ σε ό,τι αφορά την έδρα του τελικού ανάλογα με το αν προκριθούν δύο ομάδες από την Αθήνα, δύο από τη Θεσσαλονίκη ή μία από κάθε πόλη. Στην πρώτη περίπτωση θα γίνει στον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στη δεύτερη στην Αθήνα και στην τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού στο εξωτερικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ