Σάββατο 16 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Ντέρμπι» δικεφάλων»

Μπορεί το μεγάλο ντέρμπι κορυφής να λείπει από την 22η αγωνιστική της Α1, όμως αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια από βαθμολογικής πλευράς. Ετσι λοιπόν το ενδιαφέρον εστιάζεται στις μάχες για την είσοδο στην τετράδα, στην εξάδα και φυσικά σε αυτές που αφορούν τον υποβιβασμό.

Το παιχνίδι πάντως που ξεχωρίζει τουλάχιστον από πλευράς ονομάτων των αντιπάλων είναι το ντέρμπι «Δικεφάλων», αφού αύριο στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που καίγονται περισσότερο για τη νίκη προκειμένου να μην μπλέξουν σε περιπέτειες, αφού ήδη μετράνε 11 ήττες μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Αλλωστε παίζουν και το τελευταίο τους χαρτί προκειμένου να μπουν στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Δοκιμασία εκτός έδρας περιμένει και τον Ολυμπιακό που φιλοξενείται σήμερα στη Δράμα από τον τοπικό ΚΑΟΔ που ψάχνει τη νίκη που θα δώσει ελπίδες παραμονής στην Α1.

Οσον αφορά την ουρά της βαθμολογίας υπάρχει ο αγώνας της Νήαρ Ηστ που υποδέχεται τον θριαμβευτή της 21ης αγωνιστικής Αρη, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Από τις ομάδες που προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό το πιο δύσκολο έργο έχει η Δάφνη που φιλοξενείται στο «Ιβανώφειο» από τον Ηρακλή, ο οποίος θέλει τη νίκη προκειμένου να μπει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Το ίδιο δύσκολο έργο έχει ο έτερος μνηστήρας της 4ης θέσης Πανιώνιος που φιλοξενείται στο Μαρούσι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: Ηρακλής - Δάφνη («Ιβανώφειο» 19.00), Παναθηναϊκός - Περιστέρι (ΟΑΚΑ 20.30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Μαρούσι - Πανιώνιος (Αμαρουσίου 17.00 ΝΟΒΑ) ΚΑΟΔ - Ολυμπιακός (Δ. ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ 19.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Νήαρ Ηστ - Αρης (Καισαριανή 17.00), ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (19.30 ΑΛΦΑ ΣΠΟΡΤ 1), Ιωνικός ΝΦ - Ηράκλειο (Ιωνικού 19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ