Σάββατο 16 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Στη Λεωφόρο τα σπουδαία

Ενώπιος ενωπίω θα βρεθούν ΠΑΟ και Ηρακλής

Sportidea

Ενώπιος ενωπίω θα βρεθούν ΠΑΟ και Ηρακλής
Ντέρμπι με το... καλημέρα, έχουμε σήμερα στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Σε ένα κρίσιμο, για τις εξελίξεις στα κορυφαία σκαλοπάτια της βαθμολογίας, παιχνίδι στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη «Λεωφόρο» τον Ηρακλή (18.30, ΑΛΦΑ DIGITAL) με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Ο τεχνικός των «πρασίνων» Σέρτζιο Μαρκαριάν, ζήτησε από τους παίχτες του να αντιμετωπίσουν τη σημερινή αναμέτρηση με μεγάλη σοβαρότητα προκειμένου να γίνει η αρχή για την επίτευξη του τωρινού τους στόχου, που είναι η διατήρηση στο «παιχνίδι» του τίτλου. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, άφησε εκτός αποστολής τους Γκούμα, Σαπάνη, Δάρλα και Μπαρτζώκα, ενώ στον σημερινό αγώνα, οι Κυργιάκος, Λυμπερόπουλος, Μπασινάς και Φύσσας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί καθώς αν δεχτούν κάρτα, θα χάσουν την επόμενη δύσκολη αποστολή στη διοργάνωση που είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στην αντίπερα όχθη, χωρίς τους Στολτίδη (τιμωρημένος), Κορμαρή (κάκωση στο γόνατο) και Μπαχράμη (χάνει όλη τη σεζόν), οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα για να καλύψουν ακόμη περισσότερο το χαμένο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα.

Στο μεταξύ, δύσκολη αποστολή έχει αύριο ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στην Τούμπα την πολύ δυνατή φέτος και σταθερή σε απόδοση Ξάνθη (15.00). Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επισήμανε στους παίκτες του πως το Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ακόμα χαθεί και σκοπός των Θεσσαλονικέων είναι να πάρουν την πολύτιμη νίκη που θα τους κρατήσει κοντά στο ευρωπαϊκό όνειρο. Από την άλλη πλευρά, οι «ακρίτες» θα κυνηγήσουν με «νύχια και δόντια» τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα αποτελέσουν το εισιτήριο για την είσοδό τους στην κορυφαία «4άδα».

Οσον αφορά στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό, έχει αύριο θεωρητικά εύκολο έργο, καθώς υποδέχεται στο ΟΑΚΑ, τον 12ο στη βαθμολογία Εθνικό Αστέρα (19.00, «ΑΛΦΑ DIGITAL») με μόνο στόχο να μην απολέσει βαθμούς. Οπως οι «ερυθρόλευκοι», όμως, έτσι και η ΑΕΚ, έχει αύριο θεωρητικά εύκολη αποστολή καθώς αντιμετωπίζει στα Λιόσια τον γηπεδούχο Ακράτητο (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Στόχος της «Ενωσης» είναι να αποφύγει το στραβοπάτημα και να κρατήσει τη «στενή επαφή» της με τον Ολυμπιακό και την κορυφή. Σε άλλα αυριανά παιχνίδια έχουμε ΟΦΗ - Αρης (15.00) και Ιωνικός - Αιγάλεω (17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), ενώ σήμερα εκτός από το ντέρμπι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» η αυλαία της αγωνιστικής περιλαμβάνει και την αναμέτρηση Παναχαϊκή - Πανιώνιος (17.00, «ΑΛΦΑ DIGITAL»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ