Τετάρτη 23 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
«Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει ο κοινός μας αγώνας!»

Ξεπερνά κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στην Πανελλαδική Συνάντηση που θα γίνει το Σάββατο 3 Δεκέμβρη

«Συντονιζόμαστε πανελλαδικά, αγωνιζόμαστε συλλογικά. Σπουδάζουμε με δικαιώματα»: Είναι το κάλεσμα που απευθύνει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών μπροστά στην Πανελλαδική Συνάντηση που διοργανώνουν στις 3 Δεκέμβρη οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, οι Επιτροπές Αγώνα και οι συνδικαλιστές που συσπειρώνονται σε αυτό, με σκοπό να συζητήσουν για την αγωνιστική ανασυγκρότηση, τις διεκδικήσεις και το μέλλον του φοιτητικού κινήματος.

Ηδη, οι αποφάσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, έχοντας φτάσει ήδη τις 79, ενώ στην προηγούμενη συνάντηση το 2021 συμμετείχαν 67 φοιτητικοί σύλλογοι.

Η Πανελλαδική Συνάντηση πραγματοποιείται με σκοπό οι φοιτητικοί σύλλογοι να συζητήσουν «για την αγωνιστική ανασυγκρότηση, τις διεκδικήσεις και το μέλλον του φοιτητικού κινήματος. Να συζητήσουμε για το πώς θα ζωντανέψουν οι φοιτητικοί σύλλογοι, θα αυξηθεί η συμμετοχή φοιτητριών και φοιτητών σε αυτούς. Πώς θα συντονίσουν πανελλαδικά τους αγώνες τους.

Να ανταλλάξουμε απόψεις για το τι φοιτητικό κίνημα χρειάζεται σήμερα για να αντιμετωπίσουμε την επίθεση στις σπουδές και το μέλλον μας, για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και να διευρύνουμε τις κατακτήσεις μας, για να διεκδικήσουμε την ουσιαστική αναβάθμιση των σπουδών μας, την εργασιακή μας προοπτική».

Τα παραπάνω αναφέρει το ΜΑΣ στο κάλεσμά του, τονίζοντας ότι «τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει ο κοινός μας αγώνας! Να γίνουν περισσότεροι οι φοιτητικοί σύλλογοι που συντονίζουν τη δράση τους, που μπαίνουν μπροστά για τις ανάγκες των φοιτητών και φοιτητριών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ