Πέμπτη 1 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Εκδηλώσεις σε πανεπιστήμια

Πολύμορφες εκδηλώσεις και συζητήσεις προγραμματίζουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Πανεπιστήμια της Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Πέμπτη προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις:

- Η Οργάνωση Βάσης του Τμήματος Πληροφορικής ΕΚΠΑ καλεί στις 3 μ.μ. στην αίθουσα ΣΤ', με θέμα: «Μύθοι και αλήθειες για τις ψηφιακές επενδύσεις, τις start up και την καινοτομία». Θα μιλήσει ο Αντώνης Μοχιανάκης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και ηλεκτρολόγος μηχανικός ΕΜΠ.

- Οι Οργανώσεις ΚΚΕ - ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά καλούν στις 2 μ.μ. αιθ. 336, με θέμα: «Ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, πανάκριβη φοιτητική στέγη. Ποιος είναι ο ένοχος; Ποια η διέξοδος;». Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Πάτρα

Εκδήλωση με θέμα «Καμιά αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων!» οργανώνει σήμερα Πέμπτη στη 1 μ.μ. στο Μικρό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου (Κουκούλι), η ΤΕ Πανεπιστημίου Πατρών του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, πανεπιστημιακός και μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ