Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΕ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΑ

«Η ανησυχία, ο προβληματισμός, η λαϊκή οργή σε μια επιλογή πρέπει να καταλήξουν: Στη συμπόρευση με το ΚΚΕ! Ναι, τώρα είναι η ώρα να πορευτούμε μαζί! Να πάρετε όλοι και όλες τη θέση σας δίπλα στο ΚΚΕ στους αγώνες, σε όλες τις μάχες, παντού και στις εκλογές, με τη στήριξη των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ. Μόνο έτσι μπορούμε να ξαναφέρουμε την ελπίδα, την αισιοδοξία. Για να ανασάνει ο λαός από τη σημερινή μαυρίλα!».

Το μήνυμα αυτό και μαζί η διαπίστωση πως τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι της περιοχής δεν πρόκειται να βρουν διέξοδο μέσα στα όρια του σάπιου συστήματος, δεν θα τα λύσει καμιά «σταθερή» αντιλαϊκή κυβέρνηση, αναδείχτηκαν κατά την περιοδεία σε Αρτα και Πρέβεζα που πραγματοποίησε την Παρασκευή και το Σάββατο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, συνοδευόμενος απ' την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και τον Ν. Τριάντη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

Κατά την περιοδεία του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ πραγματοποίησε ομιλίες στις δύο πόλεις ενώ συμμετείχε σε συσκέψεις με φορείς της περιοχής, όπου αναδείχτηκαν οι μεγάλες ελλείψεις στην Υγεία, η ένταση της εκμετάλλευσης των εργαζομένων, την ώρα που οι μεγαλοεπιχειρηματίες σπάνε τα ρεκόρ της κερδοφορίας, καθώς επίσης και τα μεγάλα προβλήματα αγροτών και αυτοαπασχολούμενων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ