Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ

Πριν από περίπου έναν χρόνο «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο σύντροφος ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (ο αγαπημένος μας ΚΑΠ). Γόνος εργατικής οικογένειας, εντάχθηκε στην ΚΝΕ από τα μαθητικά του χρόνια. Την περίοδο 1989 - 1991 έδωσε μάχη για τη διατήρηση των επαναστατικών χαρακτηριστικών του Κόμματος. Εως το τέλος της ζωής του αγωνίστηκε από τις γραμμές του Κόμματος για την επαναστατική ανατροπή της καπιταλιστικής εξουσίας, για μια κοινωνία χωρίς ταξική εκμετάλλευση. Εμείς που συμπορευτήκαμε μαζί του στην καθημερινότητα και τους αγώνες προσφέρουμε στη μνήμη του στο Κόμμα 650 ευρώ.

Σύντροφοι και φίλοι

***

Στη μνήμη του αδερφού μας ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ, αντί για μνημόσυνο, προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ολυμπιακού Χωριού.

Η αδερφή του Αγγελική Καλαμπόκη και ο σύζυγός της Δημήτρης Τρίμπος

***

Στη μνήμη της ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΖΑΝΟΥ προσφέρω 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Εξαρχείων.

Ο σύζυγός της Ιωάννης Τζάνος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, συνεπούς αγωνιστή - οπαδού του ΚΚΕ, με την ευκαιρία της ονομαστικής του γιορτής και στο πλαίσιο της εξόρμησης για οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας, προσφέρουμε 150 ευρώ, μέσω Τομέων Υγείας - Πρόνοιας και ΟΤΑ - Δημόσιας Διοίκησης της ΚΟ Αττικής.

Η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Τατιάνα - Μανώλης

***

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ: Κάτοικος Ταμπουρίων, μέλος του Κόμματος. Μετά από σειρά περιπετειών τόσο για τους αγώνες του στο λαϊκό κίνημα όσο και στην υγεία του, μας άφησε γύρω στη δεκαετία του 2010. ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΝΑΚΗ: Σύζυγος του Βαγγέλη. Υπήρξε μια γυναίκα πολύ δυναμική και αγαπητή σε όλα τα Ταμπούρια. Ιδιαίτερη συμπάθεια εκδήλωναν οι αυτοαπασχολούμενοι μικροκαταστηματάρχες της περιοχής. Ηταν και αυτή μέλος του Κόμματος. Στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ το συμβολικό ποσό των 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ταμπουρίων.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γιώργος Βαγγελάκος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ