Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εν ψυχρώ δολοφονίες στη Νέα Σμύρνη

Δύο νεκροί άνδρες, ηλικίας 41 και 44 χρόνων, και μία γυναίκα τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός από την επίθεση με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Ο δράστης διέφυγε πεζός.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 10 το βράδυ, όταν ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον των δύο θαμώνων της καφετέριας, στην οποία βρισκόταν αρκετός κόσμος όπως και σε όλη την πλατεία της Νέας Σμύρνης. Υπολογίζονται σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πάνω από 100 άτομα κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Από την επίθεση έπεσε νεκρός ένας άνδρας, ενώ από το σημείο μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο ένας άνδρας και μια γυναίκα. Λίγο αργότερα κατέληξε και ο δεύτερος άνδρας, ενώ η 31χρονη γυναίκα, η οποία ήταν παράπλευρη απώλεια, καθόταν στο διπλανό τραπέζι και δέχθηκε σφαίρα στο ύψος της μέσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες ηλικίας 44 και 41 χρόνων που σκοτώθηκαν ήταν αλβανικής καταγωγής, ενώ η επίθεση φέρεται να σχετίζεται με «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» για ναρκωτικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ