Τετάρτη 4 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Νικηφόρο ξεκίνημα για το δίδυμο κορυφής

Με τους ισόβαθμους στην κορυφή του 1ου ομίλου ΠΑΟΚ Β' και Πανσερραϊκό να κάνουν νικηφόρο «ποδαρικό» στο νέο έτος, άνοιξε χθες η αυλαία της εμβόλιμης 9ης αγωνιστικής της Super League 2. Ακολουθεί σήμερα το κυρίως μέρος του προγράμματος και η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη.

Από τα χθεσινά ματς ξεχώρισε η επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ Β' με 6-1 επί του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ ο Πανσερραϊκός πήρε σημαντικό «διπλό» στην Καλαμαριά, 2-0 επί του Απόλλωνα Πόντου. Ετσι οι δυο τους συνέχισαν να οδηγούν μαζί την κούρσα της βαθμολογίας, με 19 βαθμούς έκαστος. Ακολουθεί στην 3η θέση η Αναγέννηση Καρδίτσας, που χθες πήρε πολύτιμη εντός έδρας νίκη 1-0 επί του Ηρακλή.

Το ενδιαφέρον σήμερα σε Αιγάλεω και Ηλιούπολη

Στο σημερινό πρόγραμμα το ενδιαφέρον εστιάζεται στις αναμετρήσεις για τον 2ο όμιλο και ιδίως σε αυτή μεταξύ του Αιγάλεω και της Καλαμάτας, δύο ομάδων που επιδιώκουν να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις, αλλά και στη δοκιμασία του 2ου της βαθμολογίας Απόλλωνα Σμύρνης στην Ηλιούπολη, ενώ η Κηφισιά θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της, υποδεχόμενη τον Ηρόδοτο. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1ος όμιλος

Σήμερα (14.45): ΑΕΛ - Παναθηναϊκός Β', Ηρακλής Λάρισας - Θεσπρωτός, Διαγόρας Ρόδου - Αλμωπός

Αύριο (14.45): Βέροια - Μακεδονικός

Ρεπό έχει η Νίκη Βόλου

2ος όμιλος

Σήμερα: 14.45: Καλλιθέα - Xανιά, Ηλιούπολη - Απόλλων Σμύρνης, Κηφισιά - Ηρόδοτος, ΟΦ Ιεράπετρας - Ολυμπιακός Β', ΠΑΟ Ρουφ - Επισκοπή, Προοδευτική - Παναχαϊκή. 15.15 (ΕΡΤ3): Αιγάλεω - Καλαμάτα

Ρεπό έχει η ΑΕΚ Β'


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ