Πέμπτη 12 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Επέκτειναν τη συνεργασία τους ΑΕΚ και Αλμέιδα

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση για ελληνική ομάδα, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας με τον τεχνικό της ομάδας Ματίας Αλμέιδα μέχρι το 2028. Ο Αργεντίνος προπονητής ήρθε στην «Ενωση» το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας αρχικά συνεργασία για 2+1 χρόνια, η οποία τώρα επεκτάθηκε για άλλα 3. Στους οκτώ μήνες που ο Αλμέιδα βρίσκεται στο «τιμόνι» της ΑΕΚ μαζί με την επταμελή ομάδα βοηθών του, αρκετές φορές εκφράστηκε από τον ίδιο η επιθυμία παραμονής του στην ομάδα για πολλά χρόνια, ενώ και από πλευράς της διοίκησης από την πρώτη στιγμή ο Αλμέιδα έδειξε να χαίρει εκτίμησης, η οποία εκδηλώθηκε πολλές φορές μέχρι σήμερα.

Παναθηναϊκός: Τα τυπικά απομένουν για Κλαϊνχάισλερ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ούγγρου διεθνούς μεσοεπιθετικού Λάσλο Κλαϊνχάισλερ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με την κροατική Οσιγιεκ, στην οποία αγωνίζεται. Ο 28χρονος ήρθε χθες στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος και να ανακοινωθεί - το αργότερο μέχρι σήμερα - από το «τριφύλλι», στο οποίο αναμένεται να υπογράψει για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Θα είναι η δεύτερη μεταγραφική κίνηση των «πρασίνων» στη χειμερινή περίοδο, μετά την απόκτηση του Πολωνού μπακ Τιμοτέους Πούχατς με τη μορφή δανεισμού από την Ουνιόν Βερολίνου.

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Σουάσο

Στην τελική ευθεία φέρεται να έχει μπει η υπόθεση της απόκτησης του Χιλιανού αριστερού μπακ Γκάμπριελ Σουάσο από τον Ολυμπιακό, παρά το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων γι' αυτόν. Ο Σουάσο αγωνίζεται στην Κόλο - Κόλο του Σαντιάγκο από την αρχή της καριέρας του, ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική ομάδα της Χιλής και δηλώνει έτοιμος πλέον να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ