Σάββατο 21 Γενάρη 2023 - Κυριακή 22 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Καταδικάζουν την αποπομπή Πομάσκι από το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ

Την έντονη διαμαρτυρία του «για τον πόλεμο που δέχεται όλο αυτό το διάστημα» με τη διάδοση ψευδών πληροφοριών για δήθεν παράνομες ενέργειες ως προς την επαναδραστηριοποίησή του εκφράζει με ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού (ΣΕΠΚΑ).

Ο Σύνδεσμος καταδικάζει την αποπομπή του εκπροσώπου των Ελλήνων προπονητών, Γιώργου Πομάσκι, από το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ μέσω «φωτογραφικής» Υπουργικής Απόφασης, όπως τονίζει, κατηγορώντας τον υφυπουργό Αθλητισμού για καταπάτηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ωμή παρέμβαση.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «η ενέργεια του υπουργού είναι απροκάλυπτη απόπειρα καταπάτησης των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων και επιχειρεί χειραγώγηση και ωμή παρέμβαση στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας». Στη συνέχεια τονίζει: «Είναι ολοφάνερο ότι η απόπειρα αποπομπής του από το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ δεν έχει σχέση με την εφαρμογή του Αθλητικού Νόμου του 1999, καθώς αυτός ρητά αναφέρεται στα κωλύματα που έχουν σχέση με την εκλογή κάποιου που θέλει να πάρει μέρος σε εκλογές Ομοσπονδίας. Ο Γιώργος Πομάσκι δεν πήρε μέρος σε εκλογές, αλλά ορίσθηκε να εκπροσωπήσει τους προπονητές βάσει Υπουργικής Απόφασης, όπως δεκάδες εργαζόμενοι που συμμετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ως εκπρόσωποι των εργαζομένων».

Τέλος, σημειώνει ότι «τα νομιμοποιητικά στοιχεία του ΣΕΠΚΑ που έχουν παραδοθεί στην Ομοσπονδία είναι απολύτως σύννομα και κρυστάλλινα και οι συκοφαντίες θα πέσουν στο κενό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ