Πέμπτη 26 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Απέκτησε τον Μαντσίνι ο ΠΑΟ

Στην απόκτηση του Αργεντίνου εξτρέμ Ντανιέλ Μαντσίνι προχώρησε ο Παναθηναϊκός, μετά την επίτευξη συμφωνίας προχτές Τρίτη με τον Αρη, στον οποίο αγωνιζόταν ο παίκτης. Ακολούθως, χτες ο Μαντσίνι μετέβη στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τα τυπικά της μεταγραφής και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται το αργότερο μέχρι σήμερα το πρωί. Ο παίκτης έδωσε το «παρών» στη χτεσινή προπόνηση των «πρασίνων» στο Κορωπί και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» για τα επόμενα 3,5 χρόνια, δίνοντας περαιτέρω λύσεις στη μεσαία γραμμή στον τεχνικό της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ιωνικός: Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο νέος τεχνικός του κοκκινιώτικου συλλόγου, αντικαθιστώντας τον πρόσφατα απομακρυνθέντα Δημήτρη Σπανό. Ο πρώην τεχνικός της Λαμίας - και μιας σειράς άλλων ομάδων της Super League - αποδέχτηκε πρόταση να αναλάβει τον Ιωνικό και η σχετική ανακοίνωση αναμενόταν αργά χτες το απόγευμα.

ΟΦΗ: Σε μία ακόμα κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του προχώρησε ο ηρακλειώτικος σύλλογος, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 25χρονου Δανού επιθετικού Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ για τα επόμενα 2,5 χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ