Πέμπτη 26 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Ψάχνει «ανάσες» ο ΠΑΟ

Εχοντας «βυθιστεί» ξανά στην εσωστρέφεια και τον σκεπτικισμό μετά την ήττα στην Μπολόνια και τη νίκη «με τα χίλια ζόρια» επί του Λαυρίου, ο Παναθηναϊκός ψάχνει μια «ανάσα» απόψε υποδεχόμενος στο ΟΑΚΑ τη Ζαλγκίρις Κάουνας για την 21η αγωνιστική της Euroleague (22.00 - Novasports Prime). Οι «πράσινοι», 16οι στη διοργάνωση με 7-13 (νίκες - ήττες), πριν λίγους μήνες είχαν νικήσει τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία, σε μία από τις λίγες φετινές αναλαμπές τους, και το ίδιο θέλουν να κάνουν και σήμερα, ώστε να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους για πλασάρισμα στην οκτάδα και να βελτιωθεί το κλίμα στην ομάδα, στη δύσκολη αυτή στιγμή μέσα στη σεζόν. Αυτό όμως μόνο εύκολο δεν αναμένεται, καθώς η Ζαλγκίρις διανύει εξαιρετική φόρμα, με 5 συνεχόμενες νίκες που την έχουν ανεβάσει στην 5η θέση με απολογισμό 12-8.

Τις δυσκολίες της «πράσινης» αποστολής αναγνώρισε και ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι της Ζαλγκίρις, δυνατό τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση όπως είπε, και ζήτησε από τους παίκτες του φυσική και πνευματική ετοιμότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα προκειμένου να έρθει η νίκη.

Για τον Παναθηναϊκό θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστούν οι προερχόμενοι από τραυματισμούς Γκουντάιτις και Γουόλτερς.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (20.00 - Novasports 4), Αλμπα Βερολίνου - Βαλένθια (20.00 - Novasports Start), Bιλερμπάν - Φενερμπαχτσέ (22.00 - Novasports 6), Μονακό - Αρμάνι Μιλάνο (22.00 - Novasports 5).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ