Σάββατο 23 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Τέλος περιόδου

Ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ ανδρών. Στην 22η και τελευταία αγωνιστική λοιπόν, αρκετές είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα επί των αντιπάλων τους προκειμένου να κατακτήσουν και την πιο προνομιούχα θέση της βαθμολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες που θέλουν όσο τίποτα τη νίκη στους σημερινούς αγώνες είναι κυρίως το Κιλκίς και ο Δούκας. Η ομάδα της Μακεδονίας αντιμετωπίζει τον ΣΑΚΑ, που επιδιώκει την είσοδο στην πρώτη τετράδα, στο Μετς (17.00) και θέλει πάση θυσία τους δύο βαθμούς, προκειμένου να καταλάβει έστω και την ύστατη στιγμή τη δεύτερη θέση. Ομως για να συμβεί αυτό, πρέπει επίσης ο Δούκας να γνωρίσει την εκτός έδρας ήττα από τον Αρη (19.00). Οι Νικαιώτες όμως λογικά δεν πρόκειται να κυνηγήσουν τους βαθμούς, καθώς η κατάσταση δεν αλλάζει δραματικά, αλλά θα επιδιώξουν μια καλή εμφάνιση.

Ο Φίλιππος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (18.00) και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη απέναντι στο «Δικέφαλο» για να τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα. Από την άλλη, σε ένα άλλο σημαντικό παιχνίδι, ο Λεωνίδας αντιμετωπίζει την ουραγό ομάδα των Βριλησσίων (19.30). Οι φιλοξενούμενοι θέλουν όσο τίποτα άλλο έστω ένα βαθμό, προκειμένου να αποφύγουν τον άμεσο υποβιβασμό. Στο Βύρωνα, ο Αθηναϊκός «κοντράρεται» με τον Αρχέλαο, σε ένα θεωρητικά αδιάφορο παιχνίδι (19.30), ενώ αύριο ο Ιωνικός ελπίζει σε ήττα του ΣΑΚΑ και του Φιλίππου, πράγμα δύσκολο, και να πάρει τη νίκη από τον κυπελλούχο Πανελλήνιο, ώστε να καταλάβει την τέταρτη θέση (16.00 ΕΤ-3).

Πανελλήνιος 37, Δούκας 33, Κιλκίς 32, Φίλιππος, ΣΑΚΑ 29, Ιωνικός 28, ΠΑΟΚ 21, Αθηναϊκός 16, Αρχέλαος 13, Αρης Ν. 8, Λεωνίδας 6, Βριλήσσια 0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ