Πέμπτη 2 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΓΟΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΓΟΡΗΣ
ΦΩΤΟ

Για τη συμπλήρωση, στις 2/2/2023, 100 χρόνων από τη γέννηση του Μακρονησιώτη αγωνιστή και συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΡΑΓΟΡΗ από το Ξυλοπάροικο Τρικάλων, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ. Ο ζευγάς έφυγε, η σπορά του όμως ανθίζει... ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική ΝΙΚΗ, Πατέρα!

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μου συντρόφου στη ζωή και στους αγώνες, ΠΟΠΗΣ ΔΡΙΤΣΑ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης και μέσα από την ΤΟ Εύβοιας, προσφέρω στο ΚΚΕ, για τις ανάγκες του αγώνα, το ποσό των 100 ευρώ.

Γ. Π.

***

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΑΪΚΑ, η οικογένειά της, οι φίλοι και γνωστοί της προσφέρουν 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

  • Το Παράρτημα Κορυδαλλού της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στη μνήμη της συναγωνίστριας ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΑΪΚΑ, προσφέρει το ποσό των 30 ευρώ για το «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΚΟΛΙΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Ναυτεργάτης στο επάγγελμα, ακούραστος αγωνιστής, κάτοικος Πειραιά, τριγυρνούσε συνέχεια στο λιμάνι και άκουγε τους ναυτεργάτες και τα προβλήματά τους τη δεκαετία του 1960. ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Αγωνιστής, υπεύθυνος για την καθοδήγηση των αγωνιστών - μελών της ΕΔΑ, τότε που το Κόμμα μας ήταν στην παρανομία, έβρισκε τον τρόπο να ενημερώνει τα μέλη για τη δράση, όπως και εμένα, μαζεύοντας υπογραφές για τη νομιμοποίησή του. Στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ το συμβολικό ποσό των 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ταμπουρίων.

Γιώργος Βαγγελάκος


ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ
ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ