Πέμπτη 2 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΕΠΚΑ
«Ο κακός μας ο κλειστός»

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού για την τραγική κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στον κλειστό στίβο

Την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις του κλειστού στίβου καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού (ΣΕΠΚΑ) με αφορμή και το τελευταίο περιστατικό του πλημμυρισμένου (ξανά) κλειστού γυμναστηρίου στο ΟΑΚΑ μετά την πρόσφατη καταιγίδα στην Αττική.

Στην ανακοίνωση ο Σύνδεσμος στηλιτεύει τη στάση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στο ΟΑΚΑ, το οποίο είναι χωρίς θέρμανση, ενώ νερά «τρέχουν από παντού όταν βρέχει». Τονίζει ότι υπάρχουν προπονητήρια που δεν έχουν συντηρηθεί ουσιαστικά ποτέ, επισημαίνοντας πως «για τις μοναδικές εγκαταστάσεις που μπορούν να γίνουν και κανονικοί αγώνες, το ΣΕΦ έχει καταντήσει να διατίθεται σχεδόν χαριστικά 3 μέρες τον χρόνο και η Παιανία έχει γίνει ανέκδοτο».

Παράλληλα, ο ΣΕΠΚΑ σχολιάζει και το πρόσφατο περιστατικό με την επιχείρηση έξωσης των αθλητών από τους ξενώνες του Αγ. Κοσμά. Σημειώνει σχετικά ότι «έχουμε τις τελευταίες μέρες και την επίσπευση εξόδου των αθλητών-τριών από τους ξενώνες στον Αγ. Κοσμά, εκεί όπου γενικότερα οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι υπ' ατμόν. Μέσα από αυτές τις συνθήκες έρχονται τα μετάλλια!». Επισημαίνει δε σκωπτικά: «Κατά τ' άλλα το μεγάλο πρόβλημα είναι ο εκπρόσωπός μας Γιώργος Πομάσκι - με τις τεράστιες επιτυχίες κι αφοσίωση στο άθλημά μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ