Παρασκευή 3 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Περαστικοί & ευγνώμονες» του Πάνου Μαλαχιά

Ο συνθέτης Πάνος Μαλαχιάς παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ «Περαστικοί & ευγνώμονες», την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στον «Σταυρό του Νότου Plus», σε μια βραδιά με ζηλευτές συμμετοχές καταξιωμένων ερμηνευτών που συμμετείχαν στο άλμπουμ: Μίλτος Πασχαλίδης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βιολέτα Ικαρη, Βασίλης Γισδάκης, Βασίλης Προδρόμου, Μάκης Ψαραδέλλης, Νίκος Μπουρνέλης, Μιχάλης Πολυχρονάκης.

Δεν είναι τυχαία η συμμετοχή τόσο ξεχωριστών ερμηνευτών. Τα τραγούδια του Πάνου Μαλαχιά ξεχωρίζουν με την ποιότητα της μουσικής του έκφρασης και την πολυμορφία τους, που κυμαίνεται από το έντεχνο στο λαϊκό, ακόμα και στο παραδοσιακό τραγούδι.

Το «Περαστικοί & ευγνώμονες» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις achordomusic.gr, σε έκδοση βιβλίου/cd 70 σελίδων με 13 νέες συνθέσεις του Πάνου Μαλαχιά, και περιλαμβάνει έργα του ζωγράφου Χρήστου Μπαλούκου αλλά και τις παρτιτούρες των τραγουδιών. Στίχους έχουν γράψει οι Αργύρης Χατζηνάκης, Βιολέτα Ικαρη, Μάκης Ψαραδέλλης, Νίκος Μαλαχιάς, Αρης Παπαδόπουλος, Πάνος Μαλαχιάς, Χαράλαμπος Χατζηνάκης.

Παίζουν οι μουσικοί: Κώστας Στάικος (πνευστά), Γιώργος Γερματσίδης (μπουζούκι), Μιχάλης Πολυχρονάκης (λύρα), Σωτήρης Καρκανιάς (πιάνο), Θοδωρής Μποτίνης (μπάσο), Σπύρος Καραμήτσος (τύμπανα), Πάνος Μαλαχιάς (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα).

Η εκδήλωση παρουσίασης του δίσκου, στον «Σταυρό του Νότου Plus» (Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος), αρχίζει στις 21.00 και έχει είσοδο 5 ευρώ. Προπώληση: viva.gr


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ