Τετάρτη 27 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΑΙΔΕΙΑ
Η ΚΝΕ σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Στη Φιλοσοφική Αθήνας θα μιλήσει αύριο ο γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης

Σημαντική η παρέμβαση της ΚΝΕ σε σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ της χώρας, μέσα από εκδηλώσεις με διάφορα θέματα. Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων, θα μιλήσει στη Φιλοσοφική Σχολή της Αθήνας, ο γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης, την Πέμπτη 28/3, στη 1 μ.μ., με θέμα: «Η επίθεση στα δικαιώματα των φοιτητών και νεολαίας». Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις της Οργάνωσης στις σχολές έχουν ως εξής:

Σήμερα Τετάρτη:

- Στο ΤΕΙ Λάρισας, με θέμα την επικαιρότητα του σοσιαλισμού και ομιλητή τον Ε. Βαγενά, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ηράκλειο, με θέμα: «Τηλεσκουπίδια: ο πολιτισμός του συστήματος».

Αύριο Πέμπτη:

- Στο κεντρικό αμφιθέατρο Φυσικομαθηματικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στη 1 μ.μ., για την Ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση, θα μιλήσει η Ε. Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στο ΤΕΙ Χαλκίδας, στις 12 το μεσημέρι, για την Παιδεία.

- Στη ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης, για τις εξελίξεις στην υγεία και τα ιδιωτικά ιατρεία.

- Στο ΤΕΙ Χανίων, για τα «τηλεσκουπίδια». Θα προβληθεί και η ταινία «Τρούμαν σόου».

- Στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, για εξελίξεις στην Υγεία, θα μιλήσει ο Δ. Βρύσαλης εκ μέρους της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.

- Στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πειραιά, με θέμα: «Η κατάσταση της εργατικής τάξης στην Ελλάδα», στις 3:30 μ.μ., θα μιλήσει μέλος της διοίκησης του ΚΜΕ.

Την Παρασκευή 29/3:

- Στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά, με θέμα: «Ολυμπιακοί αγώνες 2004 και οι επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία», θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος του Οικονομικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ