Τετάρτη 27 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΑΙΔΕΙΑ
1ο ΤΕΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Αδυνατεί να λειτουργήσει

Αδυναμία να λειτουργήσει σωστά παρουσιάζει το 1ο ΤΕΕ Ηλιούπολης, και αυτό λόγω της υποχρηματοδότησής του, αλλά και της μη ύπαρξης σχολικής επιτροπής. Σε σχετική αναφορά του διευθυντή του σχολείου προς τον δήμαρχο της πόλης, αναφέρεται ότι έχουν φτάσει στο σημείο, λόγω της έλλειψης υπευθύνου, να μην έχουν πού να απευθυνθούν για να εξασφαλίσουν χρήματα για τα λειτουργικά έξοδα του σχολείου. Ετσι, έχουν φτάσει σε σημείο να μην υπάρχει σταγόνα πετρελαίου για θέρμανση πάνω από 20 μέρες και να μην υπάρχει έστω το ποσόν των 30 ευρώ για να αντικατασταθεί η σημαία του σχολείου τους.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο διευθυντής του σχολείου, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολογισμός εσόδων - εξόδων, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν ούτε τι χρωστούν ούτε τα χρήματα που διαθέτουν, ενώ υπάρχουν τιμολόγια απλήρωτα εδώ και πέντε μήνες.

«Την ευθύνη για την κατάσταση αυτή, κ. δήμαρχε, την έχει η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, η οποία ουδέποτε έως σήμερα έδωσε στη Σχολική μας Επιτροπή το ποσοστό χρηματοδότησης, το οποίο διά νόμου δικαιούται», επισημαίνει ο διευθυντής, εκφράζοντας συγχρόνως τη διαπίστωση προς τον δήμαρχο ότι αντιμετωπίζει το σχολείο ως σχολείο δεύτερης κατηγορίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ