Τρίτη 21 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ 12ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ
Συνέχιση έρευνας με ανακρίσεις 6 ατόμων

Αναμενόταν χτες να απολογηθούν στην 33η ανακρίτρια έξι άτομα που αναγνώρισε η 12χρονη στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της στον Κολωνό. Μεταξύ αυτών φέρεται να είναι ένας 60χρονος, πρώην γνωστός διαιτητής και πατέρας δύο παιδιών, που έχει κατάστημα κοντά στην επιχείρηση του κατηγορούμενου Ηλ. Μίχου, ο οποίος έλαβε από την ανακρίτρια προθεσμία, για την ερχόμενη Παρασκευή 24/2. Ο 60χρονος, που φέρεται να ήταν υποψήφιος, για περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, αρνείται την κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά τις απολογίες τους τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατα συλληφθέντες για την ίδια υπόθεση. Ανάμεσά τους είναι 65χρονος δερματολόγος - αφροδισιολόγος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη 12χρονη στο γραφείο του. Αντίθετα, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 23χρονος με εγγύηση 5.000 ευρώ και εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Στη φυλακή οδηγήθηκαν επίσης ένας 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ένας 49χρονος οδηγός φορτηγών και ένας 50χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά.

Το παιδί στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στις αρχές Φλεβάρη αναγνώρισε τους πέντε συλληφθέντες και φέρεται μάλιστα να έχει ισχυριστεί ότι οι «συναντήσεις» με τον γιατρό γίνονταν στο ιατρείο του σε ώρες που δεχόταν ασθενείς. Το κοριτσάκι φέρεται να προσδιόρισε τα φρικαλέα ραντεβού που της είχε κλείσει ο προφυλακισμένος για βιασμό και μαστροπεία Ηλίας Μίχος, με τον 65χρονο δερματολόγο, σε πάνω από δύο. Ο 23χρονος, που αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με πληροφορίες, τόνισε ότι δεν είχε καμία επαφή με την ανήλικη, η οποία φέρεται να τον αναγνώρισε μέσω φωτογραφίας την οποία είχε βγάλει προ τριετίας. Επιπλέον, υποστήριξε ότι το κορίτσι περιέγραψε στους αστυνομικούς άλλο χρώμα μηχανής από αυτό που έχει ο κατηγορούμενος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ