Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σήμερα παρουσιάζεται η «Ξανθή» του Κ. Βλαχούτσου

Την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ξανθή» θα παρουσιάσει σήμερα στις 9 το βράδυ ο Κώστας Βλαχούτσος στη μουσική σκηνή του «ΙΛΙΟΝ plus» (Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, πληροφορίες - κρατήσεις: 210.8824.383, 6983.600.510) στο κέντρο της Αθήνας.

Στον δίσκο, που είναι σε στίχους και μουσική του ιδίου, τραγουδούν επίσης οι Θανάσης Χουλιαράς, Πολυξένη Καράκογλου, Δημήτρης Κανέλλος αλλά και πολλοί ακόμη.

Με το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ ο Κ. Βλαχούτσος ξεδιπλώνει το πλούσιο δημιουργικό του ταλέντο που τον καθιστά ανάμεσα στους πολλά υποσχόμενους νέους δημιουργούς. Ο δίσκος, που κυκλοφορεί ψηφιακά από τη «Melodica Art Productions», αποτελείται από 10 τραγούδια με έντονο τον κοινωνικό προβληματισμό στα λόγια που έχουν «ντυθεί» με τις ιδιαίτερα όμορφες μελωδίες του ίδιου του δημιουργού.

Παίζουν οι: Δημήτρης Γιαννούχος (τύμπανα), Γιώργος Θεοφάνους (ηλεκτρική κιθάρα), Λευτέρης Κουάντας (ακουστική - κλασική κιθάρα), Περικλής Μαλακατές (ηλεκτρικό μπάσο), Ευγένιος Χαλίλ (μπουζούκι), Στέφανος Χαμαλίδης (τρομπέτα) και Κώστας Βλαχούτσος (ακορντεόν - πιάνο).

Φιλική συμμετοχή: Λούντζη Μαριλίζα, Μουσάδη Νατάσα, Μπόζνος Κωστής, Νιάνιου Κατερίνα, Φτούλη Αμέρισσα, Χατζημπαλάση Γεωργία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ