Παρασκευή 24 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Aνοίγει η αυλαία στο Πανθεσσαλικό

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αρχίζει σήμερα η 24η αγωνιστική της Super League, με τον Βόλο να υποδέχεται τη Λαμία (20.00 - Cosmote Sport 2) σε έναν αγώνα κομβικό και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη νίκη προκειμένου να «κλειδώσουν» την παρουσία τους στην πρώτη εξάδα και τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, ενώ από την άλλη οι ουραγοί Φθιώτες δεν έχουν περιθώρια απωλειών στην προσπάθειά τους για αποφυγή του υποβιβασμού.

Πορτογάλος ρέφερι στο ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Πορτογάλος διαιτητής Ζοάο Πινέιρο ορίστηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική. Ο Πινέιρο θεωρείται έμπειρη ευρωπαϊκή «σφυρίχτρα», έχοντας διευθύνει φέτος έναν αγώνα για το Champions League και τρεις για το Europa League. Φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει εκτελέσει χρέη διαιτητή VAR στο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ για τον 1ο γύρο, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε εκφράσει έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Οι διαιτητές στα άλλα ματς: ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης, Τζοβάρας. ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ, Ευαγγέλου. Αρης - Ατρόμητος, Ζαμπάλας. Βόλος - Λαμία, Αγγελάκης. Λεβαδειακός - Παναιτωλικός, Μανούχος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ