Παρασκευή 3 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Στο Μιλάνο με πολλαπλούς στόχους ο Ολυμπιακός

Με τον «αέρα» του πρωτοπόρου της Euroleague, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε στο Μιλάνο με αντίπαλο την Αρμάνι για την 26η αγωνιστική (21.30 - Novasports Prime). Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από ένα νικηφόρο σερί 7 αγώνων, που τους εδραίωσε στην κορυφή, και το αποψινό ματς έχει γι' αυτούς πολλαπλή σημασία: Με νέα νίκη όχι μόνο διευρύνουν το σερί τους και παραμένουν πρωτοπόροι, 9 αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, αλλά ουσιαστικά «κλειδώνουν» και τον βασικό τους στόχο, την είσοδο στην οκτάδα, κάνοντας παράλληλα και σημαντικό βήμα για μια θέση στην πρώτη τετράδα, που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν φορώντας το σήμα του πένθους στη φανέλα, για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Απόψε ο Ολυμπιακός, που προέρχεται από νίκη εκτός έδρας επί της Βαλένθια, θεωρείται φαβορί απέναντι στην Αρμάνι, που διανύει απογοητευτική περίοδο και έχει πέσει στη 14η θέση με 9-14. Μαθηματικά η ιταλική ομάδα έχει ελπίδες για οκτάδα, ωστόσο με την εικόνα της κάτι τέτοιο φαντάζει αρκετά δύσκολο. Πάντως ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γ. Μπαρτζώκας ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν συγκεντρωμένοι, κάνοντας λόγο για δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που παραμένει αξιόλογη παρά την πορεία της μέχρι τώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ