Παρασκευή 3 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Για τις 8 Μάρτη ορίστηκε το Ατρόμητος - ΑΕΚ

Για την Τετάρτη 8 Μάρτη όρισε η Super League να διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική.

Θυμίζουμε ότι το ματς είχε προγραμματιστεί για τις 5 Φλεβάρη, αλλά εξαιτίας προβλήματος με τα δοκάρια αναβλήθηκε, με τον διαιτητή Μανούχο να αποφασίζει να μην το ξεκινήσει και να κλείνει το φύλλο αγώνα. Η ΑΕΚ έκανε ένσταση και η υπόθεση οδηγήθηκε στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League, όπου ο Ατρόμητος δικαιώθηκε, καθώς δεν θεωρήθηκε υπαίτιος, και η ΑΕΚ άσκησε έφεση, η οποία όμως πριν λίγες μέρες απορρίφθηκε από την αρμόδια Επιτροπή.

Τυπικά η «Ενωση» έχει δικαίωμα προσφυγής στον τρίτο βαθμό εκδίκασης, που είναι το Ευρωπαϊκό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS). Ωστόσο, όπως αναφέρεται, στην ΠΑΕ περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για να δουν αν θα προχωρήσουν στο CAS. Σχετικά με το τελευταίο ζήτημα, μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΚ σε χθεσινή της ανακοίνωση διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση της Επιτροπής Εφέσεων να δώσει στη δημοσιότητα το σκεπτικό της απόφασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ