Σάββατο 30 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΒΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύσκεψη τη Δευτέρα για το φοροχαράτσωμα

Σύσκεψη βιοτεχνών, επαγγελματιών και εμπόρων πραγματοποιείται τη Δευτέρα 1 Απρίλη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία στελεχών του κινήματος των ΕΒΕ της πόλης που εναντιώνονται στον απαράδεκτο συμβιβασμό της συνδικαλιστικής ηγεσίας (ΓΣΕΒΕΕ - ΕΣΕΕ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ) με την κυβέρνηση για τα νέα φορολογικά μέτρα (ΦΠΑ 99-01 - Ανεξέλεγχτες χρήσεις 93-98).

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετέχουν σωματεία και συνδικαλιστές του χώρου για να συζητηθούν τα προβλήματα του κλάδου των ΕΒΕ και να καθοριστούν οι μορφές αντίδρασης στη συναίνεση, που αποτελεί διαιώνιση των πιεστικών προβλημάτων των μικρομεσαίων επαγγελματιών, και τρόποι συσπείρωσης και αγωνιστικού προσανατολισμού του κλάδου.

Στο κάλεσμα για τη σύσκεψη καταγγέλλεται η συναίνεση και ο συμβιβασμός που κυριαρχεί στα υψηλά κλιμάκια της συνδικαλιστικής ιεραρχίας, στις πλειοψηφίες των οργάνων. Η στάση αυτή, τονίζεται στο κάλεσμα, «έχει γίνει φιλοσοφία και πρακτική, πράγμα που το συναντάμε στην πόλη μας. Ετσι εξηγείται και η ματαίωση της εδώ κινητοποίησης στις 13 του Μάρτη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ