Σάββατο 30 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΑΙΔΕΙΑ
Παρέμβαση της ΚΝΕ

Με διάφορα θέματα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε περιοχές της Αθήνας και σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά και την ερχόμενη βδομάδα.

Για την αντιδραστική επίθεση που έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται στην ανώτατη εκπαίδευση, σε σύνδεση με τις γενικότερες αναδιαρθρώσεις στις εργασιακές σχέσεις, μίλησε προχτές στη Φιλοσοφική Σχολή της Αθήνας ο γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης. Στην εκδήλωση της Οργάνωσης, που με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι φοιτητές, ο Θ. Γκιώνης στάθηκε ιδιαίτερα στις συνέπειες που θα έχουν αυτές οι εξελίξεις για τα δικαιώματα των φοιτητών και της νεολαίας, τη μεγάλη μάζα των οποίων η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει σε φθηνό και μισοειδικευμένο δυναμικό, χωρίς απαιτήσεις, ενώ κάλεσε σε δυναμική και μαζική απαίτηση της ανώτατης παιδείας που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του λαού και της νεολαίας, της Ενιαίας Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες έχουν ως εξής:

Σήμερα Σάββατο:

- Οι ΟΒ Χαϊδαρίου, στις 7 μ.μ., στο Παλατάκι, με θέμα «Στρατός και ναρκωτικά».

- Οι μαθητικές ΟΒ Περιστερίου, στα γραφεία του Κόμματος (Θηβών και Θεοφράστου), στις 7 μ.μ., για το «μαθητικό κίνημα».

Αύριο Κυριακή:

- Οι μαθητικές ΟΒ Καισαριανής, στις 7:30 μ.μ., στο δημαρχείο Καισαριανής, με θέμα: «ΚΝΕ η Οργάνωσή μας».

Την ερχόμενη Τρίτη, τη σκυτάλη παίρνουν το ΤΕΙ Λαμίας με μια εκδήλωση για την Ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση, οι οργανώσεις της ΚΝΕ στις σχολές ΣΔΟ και και ΣΤΕΓ του ΤΕΙ Ηρακλείου για την αγροτική οικονομία και το συνεταιριστικό κίνημα, καθώς και στα Τμήματα ΑΕΙ της Λάρισας για τις εξελίξεις στην Υγεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ