Τετάρτη 22 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - CHAMPIONS LEAGUE
Κομβικές δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

Δύσκολες αποστολές εκτός έδρας επιφυλάσσει σήμερα για τους δύο εκπροσώπους του ελληνικού πόλο στο Champions League, Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, η 10η αγωνιστική στον 1ο όμιλο, με τους «ερυθρόλευκους» και τους «μπέμπηδες» να επιδιώκουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης στο Φάιναλ 8 της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται στην Ισπανία με αντίπαλο την Μπαρτσελονέτα (22.00 - ΕΡΤ Sports 1), στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου. Απέναντι στην πρωτοπόρο ισπανική ομάδα ο 2ος της βαθμολογίας Ολυμπιακός ψάχνει τη νίκη που θα τον ανεβάσει στην κορυφή και θα ισοδυναμεί με καθοριστικό βήμα για τον στόχο της πρόκρισης στην τελική φάση.

Στην Κροατία, κόντρα στην ισχυρή Γιαντράν Σπλιτ (22.00), δοκιμάζεται από την πλευρά της η Βουλιαγμένη, σε ένα κομβικό ματς για τις θέσεις της προνομιούχου πρώτης τετράδας που δίνει τα εισιτήρια για την τελική φάση. Ο ΝΟΒ ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα τον εδραιώσει εντός των θέσεων πρόκρισης.

Η βαθμολογία του ομίλου: Μπαρτσελονέτα 24, Ολυμπιακός 22, Προ Ρέκο 21, Βουλιαγμένη 13, Γιαντράν 10, Ραντίνσκι 9, Ανόβερο 3, Ντιναμό Τιφλίδας 3.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ