Τρίτη 28 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΙΚΟΤΡΟΦΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Κινητοποίηση για τα προβλήματα των Εστιών

Με κινητοποίηση στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ σήμερα Τρίτη, στις 12.30 το μεσημέρι, οι Σύλλογοι Οικοτρόφων των ΦΕΠΑ, ΝΦΕΕΜΠ και ΦΕΑ συνεχίζουν τον αγώνα για λύση των προβλημάτων υποδομών, για ασφάλεια στις εστίες τους.

«Μέσα από τους αγώνες, τις Γενικές Συνελεύσεις και τις κινητοποιήσεις καταφέραμε να λυθεί το ζήτημα με τη σίτιση των Παντειακών, να ξεκινήσουν οι επισκευές για τις σωληνώσεις νερού και θέρμανσης. Τώρα είναι η ώρα να συνεχίσουμε στο πλευρό των υπόλοιπων ΣΟ της Αθήνας για να ενημερωθούμε για την κατάσταση του κτιρίου, την αντισεισμική θωράκιση και την πυρασφάλεια, την ίδια ώρα πέφτουν τα μάρμαρα πάνω στα κεφάλια μας. Να εξασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουν κανονικά οι επισκευές, να στηρίξουμε τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των υπόλοιπων συλλόγων οικοτρόφων», σημειώνει ο Σύλλογος της ΦΕΑ στο κάλεσμά του μπροστά στην κινητοποίηση.

Στις κινητοποιήσεις μετά το έγκλημα στα Τέμπη αναφέρεται ο Σύλλογος Οικοτρόφων της ΝΦΕΕΜΠ, τονίζοντας πως «επιβεβαιώθηκε ότι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα και από κανέναν πέρα από τους ίδιους μας τους αγώνες για κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα! Η κατάσταση στην εστία μας αλλά και στις παλιές εστίες παραμένει τραγική. Τα προβλήματα είναι γνωστά, τώρα θα απαιτήσουμε τη λύση τους! Οι εστιακοί δεν είμαστε φοιτητές β' κατηγορίας! Εδώ και τώρα να λυθούν όλα τα προβλήματά μας, να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ