Τετάρτη 19 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Σήμερα ο τρίτος αγώνας μεταξύ ΑΕΚ και Χάποελ

Βαριά ποινή στην «Ενωση» για τα επεισόδια μετά το ματς στα Ανω Λιόσια

Eurokinissi Sports

Πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ καλείται να καταβάλει η ΑΕΚ, καθώς και να παίξει κεκλεισμένων των θυρών όλους τους εντός έδρας αγώνες της επόμενης σεζόν του FIBA Champions League, μετά την ολοκλήρωση της πειθαρχικής διαδικασίας για τα επεισόδια στον αγώνα της με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στα Ανω Λιόσια στις 12 Απρίλη.

Η βαριά ποινή θεωρούνταν αναμενόμενη για την ΑΕΚ, καθώς είχαν προηγηθεί και τα επεισόδια στο παιχνίδι με τη Ρέτζιο Εμίλια. Σ' αυτή τη φάση άλλωστε η ελληνική ομάδα ρίχνει όλη της την προσοχή στον σημερινό τρίτο αγώνα με τη Χάποελ στην Ιερουσαλήμ (19.00 - Cosmote Sport 4), ο οποίος θα κρίνει την πρόκριση στο φετινό Φάιναλ 4 του FIBA Champions League. Θυμίζουμε ότι η «Ενωση» ηττήθηκε στο πρώτο ματς στο Ισραήλ και στη συνέχεια ισοφάρισε σε 1-1 στο δεύτερο ματς, στα Ανω Λιόσια, οδηγώντας τη σειρά στην τρίτη και καθοριστική αναμέτρηση.

Ενόψει του σημερινού τρίτου ματς ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, και ο ομόλογός του Αμιράμ Χαλέβι, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μπάσκετ Ισραήλ, σε κοινή τους δήλωση σημείωσαν ότι η βία «δεν έχει καμία θέση στα σπορ», ότι «τα σπορ είναι μια γιορτή και ενώνουν τους ανθρώπους» και ότι «οι λίγοι ακραίοι και βίαιοι άνθρωποι ποτέ δεν θα επικρατήσουν έναντι των πολλών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ