Πέμπτη 20 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ενδιαφέρουσες θεματικές εκδηλώσεις

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Κ. Μακεδονίας οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ως εδώ. Τώρα ισχυρό ΚΚΕ για νερό - κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα», στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

Παρεμβάσεις θα κάνουν οι: Κώστας Ζαμπέτογλου, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΕΥΑΘ και υποψήφιος Α' Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ. Μάριος Παλάντζας, πολιτικός μηχανικός, υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Φιλιώ Σαραντίδου, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ Σερρών.

Δευτέρα 24 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟΒ Ανάληψης και Ντεπώ της Τομεακής Οργάνωσης δήμου Θεσσαλονίκης για τη θέση του ΚΚΕ σχετικά με το πρόβλημα της σχολικής στέγης, στο Πάρκο Κρήτης (Μηνά Πατρικίου). Θα μιλήσουν ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Νίκος Αβραμίδης, εκπαιδευτικός και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, και η Μαρία Παπαγιάννη, εκπαιδευτικός και μέλος του ΔΣ της Α' ΕΛΜΕ.

Τετάρτη 26 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Κ. Μακεδονίας με θέμα «Δυνατό ΚΚΕ για σύγχρονα κοινωνικά δικαιώματα, προϋπόθεση για να ανθίσουν τα ατομικά δικαιώματα στη συμβίωση, στον γάμο», στο κινηματοθέατρο «Φαργκάνη» (Αγίου Παντελεήμονος 10). Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ