Τρίτη 25 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE - ΠΛΕΪ ΟΦ
Καθάρισε ο Ολυμπιακός, προβάδισμα γηπεδούχων

Την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League καθάρισε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του στο Αλεξάνδρειο επί του Αρη με 82-58, στον δεύτερο αγώνα για τον 1ο γύρο των πλέι οφ του πρωταθλήματος για τις θέσεις 1-8. Ετσι, οι «ερυθρόλευκοι», που διατήρησαν το αήττητο στις εγχώριες διοργανώσεις, έκαναν το 2 νίκες - 0 ήττες σφραγίζοντας το εισιτήριο για την τετράδα και κρατώντας καλή ψυχολογία ενόψει των αναμετρήσεων με τη Φενερμπαχτσέ για τα προημιτελικά της Euroleague.

Κατά τ' άλλα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα πρόκρισης μετά τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων για τον 1ο γύρο των πλέι οφ. Σε αυτούς ξεχωρίζει η νίκη του Περιστερίου στην έδρα του επί της ΑΕΚ με 87-73. Με περισσότερο άγχος του αναμενομένου ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ λύγισε την αντίσταση του Κολοσσού Ρόδου, που του έβαλε αρκετά δύσκολα, νικώντας με 85-76. Αρκετά τα χρειάστηκε και ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία απέναντι στον αξιόμαχο Προμηθέα μέχρι να νικήσει με 78-75. Πλέον θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια στις έδρες των φιλοξενούμενων των πρώτων αγώνων, με την πρόκριση σε αυτήν τη φάση να κρίνεται στις δύο νίκες.

Συμφωνία με Αταμάν για ΠΑΟ

Σε συμφωνία με τον Τούρκο τεχνικό Εργκίν Αταμάν προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της ομάδας από τη νέα χρονιά ήρθε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο νυν κόουτς της τουρκικής Εφές, με την οποία κατέκτησε δύο συνεχόμενες φορές την Euroleague, θα υπογράψει συνεργασία με την ελληνική ομάδα αρχικά για δύο χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ