Τρίτη 25 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για να παρθούν πίσω οι απαράδεκτες διώξεις

Συνέχεια στις κινητοποιήσεις για να παρθούν πίσω οι απαράδεκτες, πρωτοφανείς συνδικαλιστικές διώξεις στις οποίες προχώρησε ο πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών κατά του προέδρου και του αντιπροέδρου του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος, επειδή υπερασπίστηκαν τις αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης για συμμετοχή των φοιτητών στις παλλαϊκές κινητοποιήσεις με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη, δίνουν φοιτητικοί σύλλογοι. Σήμερα το πρωί ο ΦΣ Πολιτικών Μηχανικών προχωρά σε μαζικές παρεμβάσεις ενημέρωσης στις αστικές λεωφορειακές γραμμές προς το Πανεπιστήμιο.

Επιπλέον, οι εκλεγμένοι με την «Πανσπουδαστική ΚΣ» προχωρούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στον πρύτανη του Πανεπιστημίου, απαιτώντας να σταματήσουν οι διώξεις.

Την ίδια στιγμή, δεκάδες φοιτητικοί σύλλογοι, τόσο από την Πάτρα όσο και από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Θεσσαλία κ.α., καταδικάζουν την απαράδεκτη δίωξη σε βάρος των φοιτητών και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους. Συμπαράσταση στους φοιτητές εκφράζουν, τέλος, εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς της Πάτρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ