Παρασκευή 28 Απρίλη 2023 - Κυριακή 30 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ)
ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ)
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ BOΡΓΙΑΖΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ, που στις 12/11/2017 «έφυγε» από τη ζωή, η σύζυγός του Χριστίνα και ο γιος του Κυριάκος, ενόψει της Πρωτομαγιάς, προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κατασκευών Πειραιά.

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Απρίλη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο της μητέρας μας ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ ΓΕΡΑΚΟΥΛΙΑ. Τη θυμόμαστε πάντα μαχητική, δυναμική, πρωτοπόρα στον χώρο δουλειάς της και στη γειτονιά, αλλά ταυτόχρονα τρυφερή και στοργική μητέρα, που μας μεγάλωσε με πολλή αγάπη και μας μπόλιασε με τα ιδανικά του Κόμματος που υπηρετούσε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της. Για όλους εμάς τους οικείους της, παιδιά, εγγόνια, αδέρφια, το κενό είναι δυσαναπλήρωτο.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 120 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Βορείων, ενόψει του εορτασμού της Πρωτομαγιάς. Βαδίζουμε στα χνάρια της, έχοντας το παράδειγμά της ως οδηγό. Θα τη θυμόμαστε για πάντα με πολλή αγάπη.

Η οικογένειά της

***

ΦΩΤΟ 2

Μάη μήνα φύγανε από τη ζωή ο σύντροφος της ζωής μου ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΜΑΝΗΣ (5 Μάη 2009) και ο σύντροφος ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ, Επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ (22 Μάη 2005). Η απουσία τους οδυνηρή. Παρηγοριά, αισιοδοξία και περηφάνια η σπορά που σπείρανε με τη στάση ζωής τους συνεχίζει να φυτρώνει και να τροφοδοτεί με νέους αγωνιστές τις γραμμές του ΚΚΕ στους δρόμους του αγώνα. Στη μνήμη τους προσφέρω 500 ευρώ στο Κόμμα για τις ανάγκες της εκλογικής μάχης.

Βάσω Ασμάνη

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 11 Απρίλη συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η μητέρα μας ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗ - ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ, μαχήτρια του ΔΣΕ. Στη μνήμη της, καθώς και στη μνήμη του πατέρα μας, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗ, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς.

ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Οι κόρες Μαρία Α. και Κούλα Τ.

***

Ο Αντώνης Κουτσουλιέρης, πλοίαρχος του ΕΝ από την Αρεόπολη Λακωνίας, προσφέρει 50 ευρώ στην ΚΟΒ Ανατολικής Μάνης του ΚΚΕ, στη μνήμη των αγωνιστών που νοσηλεύονταν και έχασαν τη ζωή τους από τη βαριά ασθένεια της φυματίωσης στο σανατόριο εξορίστων Ικαρίας, δηλαδή στο σανατόριο που είχαν δημιουργήσει οι εξόριστοι στο Μουντέ Ραχών.

***

ΦΩΤΟ 3

Στις 30 Απρίλη 2014 «έφυγε» από τη ζωή ο κομμουνιστής γιατρός ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ. Σε όλη του τη ζωή αγωνίστηκε για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Φυλακίστηκε, εξορίστηκε, διώχθηκε αλλά δεν λύγισε. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στον αγαπημένο του «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό του σύντροφο, 100 ευρώ.

Επίσης, στη μνήμη του ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ανταρτοΕΠΟΝίτη αγωνιστή, που εκτελέστηκε από τα SS στο μπλόκο της Κασσάνδρας στις 23 Φλεβάρη 1944, αλλά και του ΡΗΓΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ηρωικού λοχαγού του ΔΣΕ, που τραυματίστηκε και αιχμαλωτίστηκε στο Χολομώντα και εκτελέστηκε στις 5 Μάρτη 1951 μαζί με το Νίκο Νικηφορίδη στο Επταπύργιο από το μετεμφυλιακό αστικό κράτος, η οικογένεια Παραθυρά προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, το Κόμμα της εργατικής τάξης, για το οποίο έπεσαν ηρωικά.

Αναστασία Παραθυρά, Ανθή Παραθυρά, Μιλτιάδης Παραθυράς

ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Ηταν Πρωτομαγιά του 2003, όταν «έφυγε» από κοντά μας ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΝΤΑΚΟΣ, από το Φανάρι Καρδίτσας. Τα χρόνια περνάνε, τα παιδιά σου έγιναν παππούδες, τα εγγόνια σου γονείς. Η ζωή προχωρά κι όλοι εμείς σε κρατάμε στη μνήμη μας και στην καρδιά μας, πορευόμενοι με τις αξίες που μας έμαθες, την αγάπη για τους ανθρώπους του μόχθου, την ευαισθησία απέναντι στην κοινωνική αδικία, την ελπίδα και τον αγώνα για έναν κόσμο «στο μπόι των ανθρώπων, στο μπόι των ονείρων μας». Στη μνήμη του προσφέρουμε 300 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Διοικητικού Μεγάρου ΟΤΕ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Τα παιδιά του και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ

Για την πολιτική και οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, στη μνήμη του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΥ προσφέρουμε 30 ευρώ. Πήρε μέρος πολεμώντας στο πλευρό του ΕΛΑΣ, έπειτα στον ΔΣΕ και εξορίστηκε στις Καρυές Ραχών Ικαρίας και στη μαρτυρική Μακρόνησο. Σ' όλη του την ζωή, μέχρι την ύστατη πνοή του, αγωνίστηκε για τη βελτίωση της ζωής του λαού, των εργαζομένων, των φτωχών αγροτών, για μία δίκαιη κοινωνία, σοσιαλιστική. Η οικογένειά του, βαδίζοντας στον δρόμο του, συνεχίζουμε τους αγώνες για μία κοινωνία ανθρωπινότερη, δικαιότερη, σοσιαλιστική.

Η κόρη του, Ζωή Στραγαλινού, οι εγγονές του, Δήμητρα και Νίκη Κοντάκου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΟΥΚΛΕΡΗ του Γεωργίου, από την Αλαγονία Μεσσηνίας, που «έφυγε» πλήρης ημερών από τη ζωή στις 26 Φλεβάρη του 2023, η σύζυγός του Γεωργία προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 26/03/2023 «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Γ. ΦΑΝΟΣ, βυθίζοντας σε θλίψη οικογένεια και φίλους. Ενας υπέροχος άνθρωπος, γεννημένος στη Γαστούνη Ηλείας το 1939, ξεχώριζε πάντα για την ανθρωπιά του, τη βαθιά καλοσύνη του και τις αγνές ιδέες του. Ολα αυτά που απλόχερα μάθαμε από αυτόν θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό και στην καρδιά μας.

ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ ΡΗΓΑΣ
ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ ΡΗΓΑΣ
Στη μνήμη του η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, ως ελάχιστο φόρο τιμής, το ποσό των 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κάμπου του νομού Ηλείας.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη αξέχαστων κομμουνιστών, όπως των ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΗ, αλύγιστου και το 1968 και το 1989, ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΔΙΑΜΑΝΤΗ, Διοικητή της 2ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, ΒΑΣΙΛΗ ΣΧΙΖΑ, ο οποίος παρόλο που είχε χάσει τη φωνή του λόγω ασθένειας έκανε οικονομική εξόρμηση για το Κόμμα, προσφέρω 20 ευρώ από το υστέρημά μου μέσω της ΤΕ Κορινθίας.

Γ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Η Π. Π. και η Σ. Γ. προσφέρουν στη μνήμη της αγωνίστριας του Δημοκρατικού Στρατού ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δραπετσώνας.

***

Στη μνήμη του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΑΜΑΡΤΖΗ (Τέλη), που «έφυγε» πλήρης ημερών στις 24/3/2023, μέλους του Παραρτήματος Ηρακλείου Αττικής της Εθνικής Αντίστασης και ΔΣΕ, που υπήρξε αταλάντευτος και πιστός στο ΚΚΕ και τις ιδέες του μέχρι τον θάνατό του, προσφέρουμε αντί στεφάνου το ποσό των 50 ευρώ για ενίσχυση του Κόμματός μας, μέσω ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής.

Εύη Βλαντή, Νίκος Καρπής, Κλαίρη και Κατερίνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΗ η οικογένειά του και οι σύντροφοι της ΚΟΒ Βόρειας Κέρκυρας προσφέρουν το ποσό των 160 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μπροστά και στην πολιτική μάχη των εκλογών.

***

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που καταγόταν από το Ορενό Αρκαδίας, μέλους του Συνδέσμου Αποφοίτων Πρώην Σοβιετικής Ενωσης, που ζούσε στην Οδησσό Ουκρανίας και έμεινε μέχρι τέλους πιστός στα ιδανικά του Κόμματος αλλά «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, προσφέρουμε για τις εκλογικές ανάγκες του ΚΚΕ το ποσό των 500 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κυπαρισσίας - Φιλιατρών.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
Γιώργος Γιαννακόπουλος, Μάκης Αμπατιέλος

***

ΦΩΤΟ

Στις 26 Απρίλη συμπληρώνθηκαν 5 χρόνια χωρίς τον σύντροφο ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΕΝΤΖΟ. Στη μνήμη του και για την επιτυχία του Κόμματος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, η σύζυγός του Κική και τα παιδιά του Βασίλης, Εφη και Σταυρούλα προσφέρουν στο Κόμμα 200 ευρώ μέσω της ΤΟ Σερρών.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αγωνιστών κομμουνιστών ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΝΤΑΗ (1928 - 1955), ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΛΟΥΔΗ (1928 - 1998), ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ (1917 - 1988), που πάλεψαν μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής τους, για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, για τα δικαιώματα των εργαζομένων, για την ειρήνη, την ελευθερία, τη δικαιοσύνη, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για έναν καλύτερο κόσμο, ενόψει της 1ης Μάη προσφέρουμε στο ΚΚΕ η κόρη τους Ειρήνη, ο σύζυγός της Επαμεινώνδας Καπαγέρωφ, τα εγγόνια και τα δισέγγονά τους 500 ευρώ.

***

Στη μνήμη της ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, που «έφυγε» τόσο νωρίς από κοντά μας, η κόρη της Μαρία Ποινίδου και η οικογένεια Ελευθερίου προσφέρουν 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Θρακομακεδόνων.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας συζύγου και μητέρας ΠΟΠΗΣ Χρ. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ, δικηγόρου, που στις 23/11/2022 «έφυγε» από κοντά μας πρόωρα και αναπάντεχα, η οποία από τα φοιτητικά της χρόνια συμπορεύτηκε με το ΚΚΕ, προσφέρουμε για την εκλογική μάχη της 21ης του Μάη, στην Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ, 500 ευρώ.

Ο σύζυγός της Βασίλης Παπαροϊδάμης, ο γιος της Κώστας Παπαροϊδάμης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του σ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΤΣΩΚΑ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, οι ανιψιές του Χρυσούλα και Βασιλική Μπαρτσώκα προσφέρουν 100 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Ανατολικού Αγρινίου.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΜΑΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΜΑΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ, που στις 2 Μάη συμπληρώνονται έξι χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας, η σύζυγός του προσφέρει 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καματερού.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ (φωτ.) υπήρξε για χρόνια στέλεχος του ΚΚΕ στον νομό Φθιώτιδας. Ηταν απ' τους πρωτεργάτες της ανασυγκρότησης του Κόμματος το '41 στη Λαμία και της εδραίωσης του ΕΑΜ στον νομό, μαζί με τον σ. Γιώργη Γιαταγάνα και τον Αρη Βελουχιώτη. Φυλακίστηκε και εξορίστηκε, αλλά μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στις αρχές του μαρξισμού - λενινισμού, κόντρα στις Σειρήνες των καιρών του. Σε όλη τη διάρκεια του δύσκολου δρόμου που διάλεξε, είχε την αμέριστη συμπαράσταση της συντρόφου του, ΕΛΕΝΗΣ ΓΑΚΗ, που μαζί της μοιράστηκε τη ζωή του, αλλά και τις ιδέες του.

Στη μνήμη και των δύο, οι κόρες τους Αφροδίτη και Μαρία προσφέρουν 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας και στάθηκε στη ζωή του πλάι στο Κόμμα, συνεπής οπαδός, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Αγρινίου του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 27 Απρίλη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο του ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΥΓΚΟΥΡΗ, από το Σφηνωτό Λούρου Πρέβεζας. Σε όλη του τη ζωή πίστευε βαθιά στην ιδεολογία και στις αξίες του ΚΚΕ. Στη μνήμη του η οικογένεια προσφέρει ένα συμβολικό ποσό.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΛΟΧΑΣ, ο αγαπημένος ΓΚΟΥΝΤΗΣ, γεννημένος το 1950, μεγάλωσε σε οικογένεια με αγωνιστικές παραδόσεις και μεγάλη προσφορά στο εργατικό - λαϊκό κίνημα. Ξεκίνησε να δουλεύει από μικρός με τον μαραγκό πατέρα του και μετά στην οικοδομή, ως έφηβος στη Θεσσαλονίκη. Επιστρέφοντας στη Δεσκάτη καταξιώθηκε επαγγελματικά ως ελαιοχρωματιστής.

Με στέρεη ταξική συνείδηση οπαδός του ΚΚΕ, ξεχώριζε για την αδιαπραγμάτευτη, χωρίς «να μασάει τα λόγια» του, υπεράσπιση της πολιτικής του Κόμματος και του ταξικού κινήματος. Συμμετείχε μέχρι και πριν από λίγους μήνες πρόθυμα στη δράση της ΚΟ και του μαζικού κινήματος, απ' όπου δεν έλειψε ποτέ: Στο Σωματείο Οικοδόμων, στις δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος του ΚΚΕ, στις εκδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις του Κόμματος. Ηταν σταθερός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη». Η απουσία του είναι ήδη αισθητή, όπως και στα αγαπημένα του παιδιά κι εγγόνια!

Στη μνήμη του, ένα χρόνο από την απουσία του, 28 του Απρίλη, ο γιος του Στέργιος με την οικογένειά του προσφέρουν 100 ευρώ στην ΚΟ Δεσκάτης του ΚΚΕ.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ
ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ

ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΕΡΑΚΟΥΛΙΑ
ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΕΡΑΚΟΥΛΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΛΥΓΚΟΥΡΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΛΥΓΚΟΥΡΗΣ

ΠΟΠΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ
ΠΟΠΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΧΙΖΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΧΙΖΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΚΛΕΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΚΛΕΡΗΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΑΝΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΑΝΟΣ

ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΟΥΔΗ
ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΟΥΔΗ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΝΤΑΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΝΤΑΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ
ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΛΟΧΑΣ (ΓΚΟΥΝΤΗΣ)
ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΛΟΧΑΣ (ΓΚΟΥΝΤΗΣ)

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΝΤΑΚΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΝΤΑΚΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΟΥ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2019-11-01 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΣΩΝ (2014-05-22 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2013-11-09 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2013-07-07 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2005-12-29 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2005-11-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ