Πέμπτη 11 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Στα ύψη η προσμονή για τον τίτλο στην ΑΕΚ

Σε φιέστα ετοιμάζονται να μετατρέψουν τον αγώνα με τον Βόλο οι φίλοι της «Ενωσης»

Eurokinissi

Την ώρα που στην ΑΕΚ η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις της, επικεντρωμένη στον αγώνα με τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή 14/5 για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με στόχο τον έναν βαθμό που χρειάζεται ώστε να ολοκληρώσει το έργο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, στις τάξεις των φίλων της «Ενωσης» επικρατεί ενθουσιασμός και ετοιμάζονται από τώρα να μετατρέψουν το ματς της Κυριακής σε φιέστα τίτλου. Ηδη από την Τρίτη το απόγευμα η ΠΑΕ ανακοίνωσε πληρότητα του γηπέδου, καθώς τα λίγα ελεύθερα εισιτήρια εξαντλήθηκαν τάχιστα, ενώ περιμένει μαζική προσέλευση φιλάθλων και στους χώρους έξω από το γήπεδο, με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι εξετάζονται από την ΠΑΕ ΑΕΚ σχέδια και γι' αυτούς, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο τεχνικός της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα συνέχισε τις προπονήσεις των παικτών του χωρίς να δώσει κάποιο ρεπό, ώστε να τους έχει σε εγρήγορση μπροστά στην τελευταία υποχρέωση της ομάδας, για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος την Κυριακή και την εκπλήρωση του στόχου της κατάκτησης του τίτλου. Αναμένεται μάλιστα να είναι στη θέση να χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Βόλο και τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μετά την ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών (σημάδια υπερκόπωσης) επανήλθε σε ετοιμότητα και έχει τεθεί στη διάθεση του Αλμέιδα.

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Ιωαννίδης

Στην ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια προχώρησαν χθες Παναθηναϊκός και Φώτης Ιωαννίδης, με τον παίκτη να μεταβαίνει στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο, διάρκειας μέχρι το 2027. Καθώς ο Ιωαννίδης ήταν φέτος από τους καλύτερους και πιο επιδραστικούς παίκτες στην πορεία των «πρασίνων», εδώ και καιρό είχε εκφραστεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ η πρόθεση για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, με τον παίκτη να μοιράζεται την ίδια επιθυμία.

Κατά τ' άλλα, οι «πράσινοι» γύρισαν χθες στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης, προετοιμαζόμενοι για το τελευταίο ματς της χρονιάς, με αντίπαλο τον Αρη στη Λεωφόρο. Το κλίμα στην ομάδα παραμένει βαρύ για τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου, αλλά και τα όσα συνέβησαν με τα κρούσματα COVID και την απόφαση της Λίγκας να αναβάλει μόλις για 24 ώρες την 9η αγωνιστική, αγνοώντας το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μετατεθούν και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές εξαιτίας της κατάστασης στην ομάδα.

Αρης: Συνεχίζει με Τερζή

Προπονητής στον Αρη θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Τόλης Τερζής, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να είναι ευχαριστημένη από το έργο του Ελληνα τεχνικού, ο οποίος στα μέσα της σεζόν είχε αναλάβει για δεύτερη φορά υπηρεσιακός προπονητής, αντικαθιστώντας τον Αγγλο Αλαν Πάρντιου, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του λόγω της μέχρι τότε μέτριας πορείας του Αρη.

ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν οι τραυματίες

Μειώνονται τα προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο φινάλε των πλέι οφ, για την 3η θέση. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους Ινγκασον, Σάστρε και Ντάγκλας Αουγκούστο να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να τίθενται στη διάθεσή του ενόψει του ντέρμπι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ