Πέμπτη 11 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΡΤΑ
Δίωξη στον πατέρα για τον θάνατο βρέφους στο αυτοκίνητο

Το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώθηκε η δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Αρτας, με τον εισαγγελέα να ασκεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε 37χρονο για τον θάνατο της μικρής κόρης του, μόλις 5,5 μηνών, που για ώρες έμεινε κλεισμένη μέσα σε αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο 37χρονος πατέρας το πρωί της Τρίτης πήρε το κοριτσάκι για να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό με το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια θα μετέβαινε στην εργασία του στη Λευκάδα με άλλο υπηρεσιακό όχημα. Ωστόσο ξέχασε το βρέφος στο πίσω κάθισμα, όπου έμεινε με κλειστά παράθυρα για 5 ώρες, και όταν η σύζυγός του αναζήτησε το παιδί στον σταθμό, διαπιστώθηκε ότι αυτό δεν είχε προσέλθει. Σε επικοινωνία με τον σύζυγό της εκείνος αντιλήφθηκε τι είχε γίνει και μετέβησαν άμεσα στο πάρκινγκ, όπου βρήκαν το μωράκι αναίσθητο. Αμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αρτας, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι δύο γονείς μετά από αυτήν την τραγωδία κατέρρευσαν, με την μητέρα να βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή, ενώ και ο 37χρονος πατέρας βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και νοσηλεύεται φρουρούμενος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ