Σάββατο 13 Μάη 2023 - Κυριακή 14 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στον πίνακα αποτυπώνονται τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών στους Φοιτητικούς Συλλόγους της χώρας, έτσι όπως υπογράφονται από τις εφορευτικές επιτροπές.

Παράλληλα, παρουσιάζεται το αποτέλεσμα των εκλογών του 2022 στους αντίστοιχους Συλλόγους.

Οσον αφορά τις παρατάξεις, καταγράφονται με σειρά: η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ), η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η ΠΑΣΠ, η ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ που συγκεντρώνει τα σχήματα που στηρίζονται από ΜέΡΑ25 - ΛΑΕ, η ΕΑΑΚ που συγκεντρώνει σχήματα που στηρίζονται από το ΝΑΡ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες οργανώσεις, το Δίκτυο που αποτελεί την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ (μετονομασία του BLOCO) και τέλος στα «Λοιπά» καταγράφονται διάφορες παρατάξεις ή μεμονωμένοι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις εκλογές.

Στον συνολικό αριθμό των Συλλόγων δεν συμπεριλαμβάνονται 6 Σύλλογοι όπου δεν έγιναν εκλογές (Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Παν. Δυτικής Μακεδονίας, Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Παν. Δυτικής Μακεδονίας, Ψυχολογίας Παν. Δυτικής Μακεδονίας, Θεάτρου ΑΠΘ, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ΕΛΜΕΠΑ, Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ενδυσης ΔΙΠΑΕ).

Ακόμα, στους Συλλόγους Πολιτικών Επιστημών, Οικονομικού και Ιστορίας & Εθνολογίας του ΔΠΘ, στον Σύλλογο της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης Σερρών του ΔΙΠΑΕ, στον Σύλλογο της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στον Σύλλογο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΔΕΟ) του ΕΚΠΑ, δεν μπορεί λόγω νοθείας και αλλοίωσης της διαδικασίας να αναγνωριστεί το αποτέλεσμα - οι εκλογές είναι άκυρες σε αυτούς τους Συλλόγους.

Επιπλέον, στον Σύλλογο Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Παν. Πελοποννήσου έγιναν εκλογές με ενιαίο ψηφοδέλτιο και τα αποτελέσματά του δεν μπορούν να προστεθούν στον παραπάνω πίνακα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ