Τρίτη 16 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΝΕΟΛΑΙΑ
Φοιτητικά γλέντια για την πρωτιά της «Πανσπουδαστικής ΚΣ»

Στην Αθήνα
Στην Αθήνα
Με κέφι, χορό και συνθήματα για την πρωτιά και τις αυτοδυναμίες της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» σε δεκάδες σχολές της Αθήνας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σε πανηγυρικό κλίμα, το γλέντι της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, για το αποτέλεσμα των φετινών φοιτητικών εκλογών.

Αποτέλεσμα που ανέδειξε την «Πανσπουδαστική ΚΣ» σε πρώτη δύναμη πανελλαδικά, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

«Στις 10 Μαΐου οι φοιτητές στείλαμε μήνυμα αγώνα, ελπίδας, αισιοδοξίας για τη συνέχεια! Δηλώσαμε ξανά πως δεν αποδεχόμαστε την πολιτική αυτή που τσακίζει τις σπουδές και τη ζωή μας και πως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για όσα μας αξίζουν τον 21ο αιώνα», δήλωσαν παίρνοντας τη σκυτάλη την επόμενη βραδιά οι φοιτητές της Θεσσαλονίκης, που για τα επινίκια της «Πανσπουδαστικής» έστησαν ένα λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι στα γρασίδια της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ.

Αλλά και στην Πάτρα, την ίδια μέρα, το Σάββατο, πάρτι για την πρωτιά της «Πανσπουδαστικής» που οι φοιτητές τη χάρηκαν με την καρδιά τους, στήθηκε στον μώλο του Αγίου Νικολάου. Οι φοιτητές γιόρτασαν μαζικά το άλμα που τόλμησαν και το έκαναν για δεύτερη χρονιά και τώρα ετοιμάζονται να κάνουν την ίδια επιλογή ελπίδας, αγώνα, ανατροπής με πολύ δυνατό το ΚΚΕ!


Στην Πάτρα
Στην Πάτρα

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ