Τετάρτη 7 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προφυλακιστέοι οι 5 αστυνομικοί που κατηγορούνται για συνεργασία με κυκλώματα διακινητών

Προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκαν οι 5 αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου που συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, την Τρίτη 30 Μάη, με τις κατηγορίες της διευκόλυνσης παράνομης εισόδου ατόμων στη χώρα, της ένταξης σε εγκληματική ομάδα αλλά και για τον έναν εκ των πέντε για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής ομάδας.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από πολύωρη κατάθεση των κατηγορουμένων στον ανακριτή, με φίλους και συγγενείς να έχουν συγκεντρωθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδας ελπίζοντας σε θετική έκβαση.

Η υπεράσπιση των 5 συνοριοφυλάκων εξέφρασε την πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προσφυγή για την απόφαση της προφυλάκισης. Οι συλληφθέντες αναμένεται να μεταβούν τις επόμενες μέρες είτε στο σωφρονιστικό κατάστημα Κομοτηνής είτε σε αυτό των Γρεβενών.

Η υπόθεση, όσον αφορά τις έρευνες, δεν έχει πάντως κλείσει από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, της οποίας στελέχη παραμένουν στην περιοχή και συνεχίζουν τις έρευνες και τις ανακρίσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ