Τρίτη 13 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ - ΕΑΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Επιστροφή Κυριαζή με σπουδαία επίδοση

Sportidea

Ο Γιάννης Κυριαζής μόλις στον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν επέστρεψε σε επιδόσεις παγκόσμιου επιπέδου στο ακόντιο. Συμμετέχοντας στους Εαρινούς Αγώνες Στίβου στις Σέρρες σημείωσε βολή με 82,17 μ. με την τρίτη του προσπάθεια και έβαλε τις βάσεις για την επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις. Η συγκεκριμένη βολή αποτελεί την 8η καλύτερη στην Ευρώπη για φέτος. Ο Κυριαζής επέλεξε να κάνει τρεις βολές και να ολοκληρώσει τον αγώνα του, καθώς ακόμη δεν έχει επανέλθει στο απόλυτο από τον τραυματισμό στον προσαγωγό που τον έστειλε πέρυσι στο χειρουργείο.

Σε δηλώσεις του μετά την επιτυχία της πρωτιάς και της επίδοσης ο Γ. Κυριαζής έδειξε ικανοποιημένος, ωστόσο υπογράμμισε ότι έχει πολλή δουλειά ακόμα προκειμένου να βρει τον ρυθμό του ενόψει της συνέχειας και των στόχων που έχει θέσει. Στο ίδιο αγώνισμα ο Κώστας Μυλωνάς ήταν δεύτερος με 73,19 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ και ο Αλέξανδρος Γρηγοριάδης τρίτος με 67,56 μ.

Νέα επιτυχία της Π. Εμμανουηλίδου

Στην ίδια διοργάνωση ξεχώρισε επίσης η επιτυχία της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου στα 200 μ., όπου πρώτευσε με 22.94, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 στο αγώνισμα για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες μετά το 23.18 που είχε σημειώσει στο διεθνές μίτινγκ της Κύπρου. Μάλιστα, η νεαρή σπρίντερ με τη νέα επίδοση έγινε η τέταρτη καλύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών στα 200 μέτρα μετά τις Κατερίνα Κόφφα (22.67), Μαρία Μπελιμπασάκη (22.60) και Ολγα Καϊδαντζή (22.88).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ