Τρίτη 13 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεχίζονται τα μαφιόζικα χτυπήματα

Εμπρησμός σε πρατήριο βενζίνης στον Ασπρόπυργο σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, κάτι που η αστυνομία θεωρεί ξεκαθάρισμα λογαριασμών και εξετάζει αν σχετίζεται με τη διπλή δολοφονία την περασμένη Τετάρτη στον Κορυδαλλό, με θύματα μέλη της μαφίας των καυσίμων. Το περιστατικό συνέβη στις 4.05 τα ξημερώματα, όταν τέσσερα άτομα που κρατούσαν «Καλάσνικοφ» και επέβαιναν σε δυο μηχανές ανάγκασαν τον υπάλληλο και έναν οδηγό να μπουν στο κατάστημα και στη συνέχεια έκαψαν 3 βυτιοφόρα και 1 ΙΧ.

Θυμίζουμε ότι σε αυτήν τη μαφιόζικη επίθεση το πρώτο θύμα ήταν γνωστό στις αρχές, με εμπλοκή σε ποινικές υποθέσεις της νύχτας, ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν συνεργάτης δύο πρωτοκλασάτων στελεχών της μαφίας που δολοφονήθηκαν το 2018 και το 2022. Ηταν επίσης οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και είχε φυλακιστεί για συμμετοχή στα σοβαρά επεισόδια με οπαδούς του Παναθηναϊκού στη λεωφ. Λαυρίου, το 2007, που οδήγησαν στον θάνατο του Μ. Φιλόπουλου.

Επίσης, το θωρακισμένο όχημα στο οποίο επέβαινε το θύμα ανήκει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι δεν γνωρίζει με ποιον τρόπο βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Το site «zougla.gr», που δίνει συνέχεια στο θέμα, αναφέρει ότι ο πρόεδρος του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού, Γ. Αλαφούζος, παραχώρησε το όχημα στον πρόεδρο του Λεβαδειακού και αυτός στη συνέχεια το έδωσε στο θύμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ