Τετάρτη 14 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επτά συλλήψεις από κύκλωμα εκβιαστών

Σε επτά συλλήψεις και τρεις προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία, σε επιχείρηση που πραγματοποίησε σε διάφορες περιοχές της Αττικής χτες τα ξημερώματα. Πρόκειται για μέλη συμμορίας η οποία εμπλέκεται σε εκβιάσεις ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, βαριές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες καθώς και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, σε βάρος των επτά συλληφθέντων καθώς και σε ακόμα τρία άτομα σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, βαριά σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία κατά των υπαλλήλων και για παράβαση των νόμου για τα όπλα, καθώς και του νόμου του ΕΟΦ σε συνδυασμό με περί συμπληρωμάτων διατροφής και της καταπολέμησης της φαρμακοδιέγερσης.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε εννέα σπίτια των μελών της συμμορίας, καθώς και σε ισάριθμα οχήματα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 3.860 ευρώ, 2 αλεξίσφαιρα, 31 φυσίγγια, κυνηγετικό όπλο, σουγιάς, σιδερογροθιά, αναδιπλούμενο μαχαίρι, ζευγάρι χειροπέδες, 3 ενέσεις με αναβολική ουσία άγνωστης μάρκας, 41 δισκία αναβολικών ουσιών, καθώς και ατζέντες - ημερολόγια με σημειώσεις που αφορούσαν την εγκληματική δραστηριότητα της σπείρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ