Πέμπτη 15 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EURO 2024 - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ
Προετοιμασία μετ' εμποδίων για την Εθνική

Καλούμενη να ξεπεράσει και τα προβλήματα τραυματισμών παικτών που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει των προσεχών υποχρεώσεών της στον 2ο όμιλο των προκριματικών του Eurο 2024. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής η Ελλάδα υποδέχεται την Ιρλανδία στην OPAP Arena αύριο Παρασκευή (21.45), ενώ ακολουθεί για την 4η αγωνιστική η δοκιμασία στο Παρίσι με αντίπαλο τη Γαλλία, φαβορί του ομίλου, τη Δευτέρα 19/6 (21.45).

Το τελευταίο πρόβλημα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκουστάβο Πογέτ αφορά τον Φώτη Ιωαννίδη, που επιδεινώθηκαν οι ενοχλήσεις του στο ισχίο, καθιστώντας τον νοκ άουτ για τα δυο προσεχή ματς. Γι' αυτόν τον λόγο ο Ουρουγουανός τεχνικός κάλεσε εσπευσμένα τον Τάσο Δουβίκα (ο οποίος δεν ήταν στις αρχικές επιλογές και βρισκόταν σε διακοπές), προκειμένου να αντικαταστήσει τον φορ του Παναθηναϊκού.

Την ίδια στιγμή παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή - τουλάχιστον για τον αυριανό αγώνα με την Ιρλανδία - των Μπουχαλάκη και Αλεξανδρόπουλου, οι οποίοι συνέχισαν ατομικά προγράμματα, εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ