Τετάρτη 21 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΩΤΟ

Σήμερα, 21 Ιούνη 2023, κλείνει ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος σύντροφος ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, μέλος της ΚΟΒ Κιάτου Κορινθίας. Δεν πρόλαβε να δει την άνοδο που είχαμε και θα ξαναέχουμε στις εκλογές. Η σύζυγός του και τα παιδιά του προσφέρουν στη μνήμη του 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κιάτου, για τις εκλογικές ανάγκες του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, γεννηθέντα στη Νέα Σμύρνη και με καταγωγή από Κεφαλονιά και Βόλο, που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, μετά από σύντομη αλλά παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο, η οικογένειά του προσφέρει το ποσό των 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας.

Θα σε θυμόμαστε για πάντα, για την αγάπη σου στον άνθρωπο, για την αξιοπρέπειά σου, την ευγένεια της ψυχής σου και για την προσφορά σου σε όποιον είχε ανάγκη. Είχες μεγάλη αγάπη στην ομάδα σου την ΑΕΚ, στους φίλους σου που τους αποκαλούσες αδέρφια σου, στην Αργεντινή που μας έλεγες τόσες ιστορίες και πίστη στον αγώνα, όπως προστάζει το κόμμα που υπερασπίστηκες όλα τα χρόνια της ζωής σου. Θα πολεμήσουμε μέχρι θανάτου έλεγες, γιατί έτσι μόνο ξέρουν να κάνουν οι κομμουνιστές! Μας λείπεις! Θα σ' αγαπάμε πάντα.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ