Τετάρτη 21 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΩΣ
Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία της 27χρονης

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια στην Κω, που βρέθηκε γυμνή σε χωράφι μέσα σε δύο σακούλες. Το κινητό της τηλέφωνο και ίχνη DNA εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, ενώ το ιατροδικαστικό πόρισμα στάλθηκε στην ανακριτική και εισαγγελική αρχή. Λόγω της προχωρημένης σήψης της 27χρονης, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να εξακριβώσει το μέσο που προκάλεσε τον θάνατό της, ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται να ήταν ασφυκτικός.

Βασικός ύποπτος, ο οποίος όμως υποστηρίζει ότι είναι αθώος, είναι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 32χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Κω και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στην ανακρίτρια.

Ο 28χρονος Πολωνός φίλος της κοπέλας, αφού εξετάσθηκε και διαπιστώθηκε ότι την πιθανολογούμενη περίοδο της δολοφονίας της κοπέλας εργαζόταν, του επιτράπηκε να φύγει για την Πολωνία. Πάντως στο νησί έχουν έρθει Πολωνοί αστυνομικοί και δικαστικοί που παρακολουθούν τις έρευνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ