Τετάρτη 21 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Εποχή Αταμάν στον ΠΑΟ

Η εποχή του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό άρχισε και επίσημα χθες, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Τούρκο προπονητή για την επόμενη διετία, μέχρι το 2025. Οι «πράσινοι» είχαν συμφωνήσει από τα τέλη Απρίλη με τον πρώην τεχνικό της Εφές και δις πρωταθλητή Ευρώπης με την τουρκική ομάδα, προκειμένου να αναλάβει την ολική ανασυγκρότηση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Παράλληλα σενάρια φέρνουν την ελληνική ομάδα να είναι κοντά στην απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ.

ΑΕΚ: Την ένταξη του Ισπανού Ελόι Ραμίρεθ στο τεχνικό τιμ της ομάδας ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, ενώ ο ίδιος αναμένεται να αναλάβει ρόλο πρώτου βοηθού του νέου τεχνικού της «Ενωσης», Χουάν Πλάθα. Ο νέος τεχνικός φέρεται να ζήτησε από την ΚΑΕ ο πρώτος βοηθός του να είναι συμπατριώτης του, κάτι που έγινε δεκτό από την ελληνική ομάδα.

Κολοσσός Ρόδου: Ο Κούρο Σεγκούρα αναμένεται να αποτελέσει τον διάδοχο του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου, κάτι που θα τον καταστήσει τον πρώτο ξένο τεχνικό στην ιστορία της ομάδας.

Περιστέρι: Παίκτης του Περιστερίου θα είναι για άλλα δύο χρόνια ο Στέλιος Πουλιανίτης (28 ετών, 1,90 μέτρα), με τους «Πρίγκιπες» να ανακοινώνουν την ανανέωση του συμβολαίου με τον παίκτη μέχρι το 2025.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ